Konkursy ! / Giveaway ! eM Client PRO

Status
Zamknięty.

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
eM Client Pro - [5 x Licenses Giveaway Contest]

pOifYa9.png

We (at) Programy Za Darmo are very proud to announce our very own eM Client Pro Giveaway.

HcHKcJs.png

Firstly we would like to thank our good friends at eM Client Inc for kindly offering up these
5 x licenses for eM Client Pro and especially for being kind supporters of Programy Za Darmo

What is eM Client
eM Client is a full featured email client with a modern and easy to use interface. eM Client also offers calendar, tasks, contacts and even chat.

Windows XP, Vista, 7, 8 + 10
eM Client has been fully optimized to run smoothly on Windows XP, Vista, 7, 8 + 10

Support for Gmail, Exchange and others
eM Client supports all major services including Gmail, Exchange, iCloud, and Outlook.com You can find more information in the server section.

Quick and easy import from your old email client
You can easily import your data from most of the other e-mail clients. This includes Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail, Thunderbird, The Bat and more.

Touch support

eM Client fully supports touch devices like touch-enabled laptops, tablets and hybrid devices. Use your email client easily in a modern way.

Super fast search
Find any email, contact or attachment in seconds with eM Client's super-fast search.

Supports all standard protocols
eM Client is the best equipped email client on the market. It supports virtually all conceivable email technologies (POP3, SMTP, IMAP, EWS, AirSync).

Beautiful calendar interface

Manage your appointments in a beautiful and highly customizable interface

Comprehensive contact management

Contacts can be managed in many ways in eM Client. This includes several views, contacts merging and much more.

Chat with your friends directly from eM Client
eM Client includes integrated chat, so you don't need another application for chatting with your friends.

now I am sure that this information has got your interest burning and you would like to look under the hood right?
so if you would like to read further you can here :
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

After this (free download) 30-day free trial, you may decide to use eM Client's FREE license or upgrade to the PRO version at any time.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

or by entering you may be one of 5 very lucky members who will each win their very own copy of eM Client Pro
________________________________________________________________________________________________________________________

To participate please follow these 2 simple GOLDEN RULES

1. You must be a registered member here on Programy za darmo

2. Please comment (comments are welcome in both Polish or English)

• ‘Why you would like to win your very own license for eM Client Pro?’

To enter this contest you must comply with these above simple conditions to be considered as a valid entry.

Only one entry per member is permitted..

Winning member’s names will be selected by random.org and once winner’s names have been posted winner's will only have 2 days to PM me to claim their prize
and if I do not receive your PM within specified timeframe your win will be forfeited, sorry no excuses will be considered.

You will only receive a PM from me containing your license key once and only if you have claimed your prize within specified timeframe. You may also need to supply
email contact details for eM Client Pro to generate your personal software serial codes which could take a few days after I have collected all winners details.

The Giveaway ends on Saturday 10th October

good luck good peoples :papież

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Why I would like to win my own license for eM Client Pro?

Here are my reasons:
eM Client PRO Unlimited accounts (more than 2)
Good Support for IMAP4 on-line and off-line
List 'To-do' which is very useful
Good cooperation with Gmail and Microsfot Outlook/Hotmail
Supports all major services including Gmail and Microsfot

Thank you for great giveaway.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Thank you for giveaway
guardian
You always something good you
wybróbować wants eM Client Pro
since I never used such programs
So that would be the first
once
Regards

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Niestety mój stary , wysłużony The Bat nie rdzi już sobie na Windows 8.1 . Dlaczego akurat eM Client? Prosta konfiguracja , prosty interfejs , szybkość działania do tego współpracuje z Skype . Dlatego biorę udział w konkuesie . Dziękuję koledze za zorganizowanie konkursu , a reszcie życzę wygranej :hi
==========================================================================================================================
Unfortunately, my old, worn-out Bat rdzi no longer indulge in Windows 8.1. Why eM Client? Simple to set up, simple interface speed to cooperate with Skype. That is why I take part in konkuesie. Thank colleague for organizing the competition, and the rest wish to win: :hi

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Dziękuję za organizację konkursu na program eM Client. :dziękuję
Chciałbym wygrać licencję,bo jest to ciekawy program pocztowy.Nie jest skomplikowany ani nafaszerowany jakimiś zbędnymi dla niewymagającego klienta dodatkami. Na kilka adresów pocztowych jest idealny.

A

Anonymous

Używałem przez krótki czas wersji free ale obsługa jedynie 2 kont szybko okazała się zbyt dużym ograniczeniem jak dla mnie, gdyż aktywnie korzystam z 6 kont pocztowych dlatego chętnie powrócę do eM Client ale w wersji Pro.
Logowanie do kilku webmaili jednocześnie do najwygodniejszych rozwiązań nie należy :krzyk dlatego zgłaszam swój udział w konkursie :piwko

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Mam kilka kont pocztowych. Używałem The bata, ale skończyła mi się licencja.Chętnie przyjąłbym eM Client PRO na swój pokład.
Dlatego zgłaszam sie do konkursu . :england

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Rewelacyjny soft do zarządzania pocztą! Pomijając nowoczesny design program świetnie współpracuje z usługami google - hangoutem i kalendarzem co jest dodatkowym atutem. Chętnie przystępuję do konkursu. Jeśli wygram, zdejmę ograniczenia obsługi tylko 2 kont jakie są nałożone na darmową wersję eM Client.

Thank you for the competition :ok

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Thank you guardian for this giveaway! :dziękuję

Używałam i testowałam różne programy typu klient poczty. Powiem, że najbardziej przypadł mi do gustu i nazwałabym go najbliższym ideału właśnie program eM Client. Wersja free nie odstaje od wersji Pro w funkcjonalności, z wyjątkiem ilości kont, które obsługuje. I to jest właśnie powód, dla którego chcę wygrać ten program. Chcę, żeby obsługiwał moją całą pocztę i chcę również korzystać ze wszystkich funkcji, które posiada, takich jak: kalendarz, kontakty, zadania.

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
:hi eM Clienta free używałem przez miesiąc i z kilku różnych przetestowanych klientów poczty jako następca wysłużonego u mnie The Bat Pro 3.63 najlepszą alternatywą byłby właśnie ten konkursowy program. Właśnie eM Client PRO oferował wiele zaawansowanych funkcji będąc jednocześnie bardzo łatwym w obsłudze. Pozwoliłby mi komunikować się szybko i łatwo jednocześnie korzystając z wielu kont pocztowych.

A

Anonymous

Dzięki za konkurs!
Świetny program służy nie tylko do odbierania maili, ale ma różne moduły tj. kalendarz, kontakty, organizer.
Zsynchronizowany z Gmail i z innymi serwerami pocztowymi. No i w odróznieniu od wersji free zdejmuje ograniczenia co do ilości kont.
Zgłaszam udział w konkursie

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
not long to go before the competition winners are drawn

so cmon what are you waiting for?? :dziwak

STOP !! !! procrastinating and get your entry IN NOW :klawik. before you regret not moving that keyboard to reply!! :k......

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Używam kilka kont pocztowych i chętnie skorzystam z tego programu do ułatwienia i śledzenia moich wiadomości.Darmowa wersja to troszkę za mało,bo tylko dla dwóch wiadomości,dlatego startuję w konkursie.Dziękuję za konkurs. :dziękuję

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
Why you would like to win your very own license for eM Client Pro?
I want to get one license key this application because I want to use super fast search feature that they offer, sometimes I want to find old emails in my mailbox

A

Anonymous

Dziękuję za konkurs.
Do Outlooka mam podpięte jedno konto. Wiadomo, z kilkoma nie pracuje zbyt szybko. Dlatego też dla obsługi pozostałych korzystam z przeglądarek.
Przydałby się jeden program obsługujący całość mojej poczty.
Powodzenia dla wszystkich. :)

Status
Zamknięty.
Do góry