Konkursy ! / Giveaway ! HitmanPro and HitmanPro.Alert

Status
Zamknięty.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1062
Na początku bardzo dziękuje ci guardian
za kolejny konkurs z rewelacyjnym programem
używam HitmanPro od około roku i też niedługo skończy mi się licencja a bardzo sobie go cenie bo jest to bardzo dobre uzupełnienie programu zabezpieczającego w czasie rzeczywistym .Jest bardzo skuteczny i znajduje dużo syfu a jeśli wydaje ci się że coś znalazł i jest to fałszywy alarm to możesz w opcji skorzystać z virustotal i sam sprawdzić :)
Program jest rewelacyjny

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Thanks guardian for this contest!

Program marzenie, takim był dla mnie jak zapisywałam się na forum. Oczywiście zanim się zapisałam, nie wiedziałam o jego istnieniu. :facepalm Chciałabym wygrać licencję, szczególnie, że dotyczy właściwie 2 programów HitmanPro i HitmanPro.Alert, które stanowią świetne zabezpieczenie komputera, nie obciążając go nadmiernie.

A

Anonymous

Hitman Pro-"bardzo dobry skaner na żądanie". Nie wiem skąd czerpiecie tą wiedzę ? To jest najlepszy skaner na żądanie.
A ponieważ jest w dublecie z ProAlertem czyli młodszym kuzynem bardzo dobrze radzącym sobie z cryptolockerami to grzechem byłoby nie wziąć udziału w Konkursie.

A

Anonymous

HitmanPro używam już od dawna (głównie dzięki przeróżnym konkursom) a dzięki zdrowej polityce licencyjnej SurfRight, jestem również od niedawna zadowolonym użytkownikiem młodszego brata HMP - HitmanPro.Alert.
Bardzo przyzwyczaiłem się do tego niezawodnego combo i nie wyobrażam sobie korzystania z systemu pozbawionego ochrony tego niesamowitego duetu, dlatego zgłaszam swój udział w konkursie.

:piwko

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Seems it's going to be really hard to get one of the license for HitmanPro + HitmanPro.Alert anyway I will try as other participants. I've been using HitmanPro as an unregistered version and it works fine for me - So far I didn't have to activate a trial license and it would remain for a long time I think but HitmanPro.Alert is what I'd like to have on board and that's why I need a paid version of HitmanPro... so let me try my luck here.

Powodzenia dla wszystkich uczestników konkursu!

A

Anonymous

HitmanPro zachowuje się niczym antywirus online. Nie stwarza konfliktów ze standardowymi antywirusami czy też pakietami zabezpieczającymi. Daje bardzo mało fałszywych alarmów. Wiem coś na ten temat, bowiem skorzystałam z możliwości jego przetestowania.
Bardzo szybki, oparty na silnikach marek Kaspersky & Bitdefender. Mariaż niczego sobie.
Konkurs fantastyczny. Dzięki guardian. :)
Życzę wszystkim powodzenia.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
105
Korzystam obecnie z obu programów ale w niedługim czasie skończy mi się subskrypcja dlatego również przystępuje do konkursu. Jest to bardzo dobre uzupełnienie ochrony komputera, kompatybilne z innymi programami antywirusowymi.
Dziękuję za konkurs :dziękuję

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Thanks for the contest :dziękuję
Najbardziej interesuje mnie HitmanPro.Alert, który posiada ochronę w czasie rzeczywistym przed exploitami, cryptolockerami, BadUSB, zabezpiecza dostęp do kamerki internetowej, posiada szyfrowanie klawiatury i wiele wiele innych. HitmanPro to natomiast bardzo dobry skaner, który jest lekki, szybki i z dużą wykrywalnością.
:england

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62
Ja również melduję gotowość :yhy
Taki duecik to świetna sprawa, bo czasami trzeba wyjąć i uruchomić instalkę poza piaskownicą, więc przydaje się w tedy właśnie takie zabezpieczenie.
HitmanPro and HitmanPro.Alert to kapitalny dodatek do samotnej sandboxie :zawsty
Podziękowanie za zorganizowanie konkursu :dziękuję

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki guardian za konkurs i zdobycie licencji,a firmie Surfright za super programy i przekazanie liencji.

Ja również melduję gotowość do udziału w tym konkursie, HitmanPro najlepszy skaner i HitmanPro Alert zabezpieczenie
w czasie rzeczywistym.Programy ,które powinno być na każdym PC. Zalety programy już zostały przedstawione w postach wyżej.

Ora

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Guardianie, dziękuję za konkurs!
Uważam, że HitmanPro w połączeniu z HitmanPro Alert daje bardzo wysoki stopień bezpieczeństwa systemu, tym bardziej jeśli korzysta się z darmowych rozwiązań antywirusowych, z których ja korzystam. Stanowi tym samym doskonały dodatek do każdego komputera. Proszę mnie uwzględnić przy losowaniu nagrody. Chcę również podziękować Surfright za udzielenie licencji na konkurs - dziękuję!
Życzę powodzenia dla współuczestników konkursu! :ok

fukengruven

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
witaj guardian :hi
dzieki za konkurs :ok
hitmanpro i hitmanpro.alert to softy typu << must have >>, powinny byc na kazdym kompie.
nie odkryje ameryki jesli powiem a raczej powtorze za innymi - najlepszy skaner na zadanie.
powodzenia wszystkim :)
======================

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
HitmanPro jest przeze mnie używany praktycznie na wszystkich komputerach jakie mam pod opieką jako skaner na żądanie. Stało się tak odkąd dzięki wygraniu na forum rocznej licencji na ten program udało mi się pozbyć pewnego szkodnika z komputera, którego sam przez swoją głupotę wpuściłem. Roczna licencja niestety szybko się skończyła mimo to zaufanie do programu HitmanPro zostało, bo nawet w darmowej wersji jest bardzo, bardzo przydatny jako dodatkowa, alternatywna opinia dla antywirusa.
Dziękuję za kolejny super konkurs guardian :piwko

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Witam. Program rewelacja. Stanowi dodatkowe zabezpieczenie kompa. Kosi wszystko z czym nie mogą sobie poradzić inne AV.
Dziękuję za konkurs

Status
Zamknięty.
Do góry