Konkursy ! / Giveaway ! HitmanPro and HitmanPro.Alert

Status
Zamknięty.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Hitman-a używam od kilku lat w wersji darmowej, jako uzupełnienie i dodatkowe zabezpieczenie. Wersji Pro nigdy nie udało mi się zdobyć. Wersja ograniczona pozwala określić ew. infekcję /i ścieżkę do niej/ - jednak jeśli trafi się wirus, trojan czy inny insekt nie usuwa tego zagrożenia. Usuwa ciasteczka, które są zbędne w systemie, ale mają tylko status śmieci ...
Program jest przedni - mankamentem jest cena i to, że licencja jest ograniczona czasowo.
Hitman Pro Alert - nie wypowiadam się - dla mnie to nowinka, której nigdy nie próbowałem w praktyce ... :nea

Dzięki za zorganizowanie tego konkursu :dziękuję - dużo uczestników - szanse marne raczej, ale ... - biorę udział ...
Powodzenia życzę wszystkim zainteresowanym ... :)

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
Dzięki za konkurs. Dlaczego chciałbym wygrać? Jeżeli zdarzy mi się kiedyś infekcja systemu, to HitmanPro będzie idealnym programem aby usunąć jej źródło z komputera. W wielu testach pokazał, że jest absolutnym liderem jeżeli chodzi o skanery antywirusowe oparte na technologii chmury. Super program!

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
467
Miasto
szczecin
HitmanPro! Nigdy go nie używałem. Z poprzednich wpisów wnioskuję że jest on najlepszym uzupełnieniem programów antywirusowych. Do dziś pamiętam śmierć w oczach kolegi po zainfekowaniu cryptolockerem i utracie danych. HitmanPro i HitmanPro.Alert są najlepszym lekarstwem na tą chorobę.
Dziękuję za konkurs. Startuję.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Świetny konkurs. Chętnie się do niego zgłaszam. :) Korzystałem z Hitman Pro jako skanera na żądanie. Podoba mi się jego świetna wykrywalność i szybkość działania. Z HitmanPro.Alert nie miałem okazji dotychczas korzystać, ale przydałaby mi się ochrona, jaką zapewnia w czasie rzeczywistym przed exploitami, czy crptolockerami. Jestem przekonany, że obydwa programy dobrze współpracowałyby u mnie z Bitdefenderem.
Gaurdian & Surfright - thanks for this contest! :dziękuję :ok

rene1983

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Na początek chciał bym podziękować za konkurs,Program używałem i muszę przyznać że zrobił na mnie ogromne wrażenie,więc tym bardziej proszę mnie zapisać na konkurs.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Chciałbym na wstępie podziękować organizatorowi za konkurs .To najlepszy skaner według wielu na rynku i mnie . Bardzo by mi się przydał do wzmocnienia ochrony na nowym laptopie , dlatego zgłaszam się do konkursu . Powodzenia wszystkim uczestnikom w losowaniu życzę

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Bardzo dobry program. O licencji to marze już od dłuższego czasu. Skoro jest szansa to zgłaszam swój udział. Naprawdę udany program i z chęcią chciałbym go mieć na komputerze. Dzięki za konkurs :buziakk

dedal

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Posiadanie programów firmy Surfright na swoim komputerze uważam za obowiązkowe. To jest ścisła czołówka programów zabezpieczających. Na tą chwilę korzystam tylko z HitmanPro w wersji darmowej tak więc zgłaszam się do konkursu z nadzieją, że uda mi się w końcu wypełnić mój obowiązek. Dzięki za konkurs

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Świetny skaner na żądanie, który jest niesamowicie skuteczny, a zarazem szybki. Warto mieć ten program ;)

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
hello good peoples ... you have only a few hours remaining until this awesome competition closes
if you are a procrastinator ¿ do yourself a favour that you won't regret :k...... and get your entry in :suuper LOL

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ostatnio infekcje typu Cryptolocker są bardzo aktywne, a HitmanPro.Alert świetnie chroni przed nimi. Dlatego chciałbym wygrać licencję. Thanks for the giveaway :)

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
winner's only have 2 days to PM me to claim their prize

if I do not receive your PM within specified timeframe your win will be forfeited .. non negotiable
You will only receive a PM from me containing your license key once and only if you have claimed your prize within specified timeframe.

3Kd4fKm.png

big THANK YOU to all members who took part in this awesome software giveaway

as there were many entries I am sorry that I could not fit all onto the screenshot :facepalm

sorry if you were not a lucky winner :facepalm but all is not lost as we have many more great giveaways planned soon for our PZD loyal members :papież

Status
Zamknięty.
Do góry