- Reakcje/Polubienia
- 4
Easeus Todo Backup Workstation; Zemana Anti logger; Internet Cyclone. Takie moje małe sugestie. 

Ale chyba po to jest ten temat nie?sheriff napisał:Widzę że koledzy marzeniami żyją , bujają w obłokach o niebieskich migdałach myślą
No wiem Szeryfie... sorki tzn. Szeryfiesheriff napisał:Widzę że koledzy marzeniami żyją , bujają w obłokach o niebieskich migdałach myślą - tylko realne proszę Microsoft Office, czy Adobe Photoshopnie róbcie jaj se - większość tych firm nawet na maila ci nie odpowie - a co dopiero żebyś coś od nich dostał za free do konkursu
juhuhu napisał:Bardzo by mi zależało na licencji Mirilis Action - do zgrywania pulpitu - świetnie się sprawdza do nagrywania gameplayów oraz do nagrywania i przechwytywania zabezpieczonych treści video. Niestety miałem okazję korzystać tylko z wersji testowej.
Dziekujemy za kontakt, jednak w tej chwili nie podejmujemy wpolpracy z portalami w takim zakresie.
artoor napisał:Zdążyłem zauważyć, że dużo łatwiej nawiązać współprace z zagranicznymi developerami, niż ze swoimi - ot takie "braterskie" podejście do tematu. Wyjątkiem tutaj jest zdecydowanie SecurityKiss![]()
jv16 PowerTools X to by było coś.alojzy napisał:Ja bym chętnie wziął udział w konkursie o
1. malwarebytes anti malware
2. jv16
juhuhu napisał:Nie wiem, czy to w ogóle możliwe , ale przydałby się jakiś edytor pdf .
Foxit, nitro - to chyba nie ma szans, ale może nowy Soda PDF oni dawali giveway-e z poprzedniej wersji.