Pisałem sheriff co musisz zrobić aby był odzew.sheriff napisał:Powiem tak pisałem już tam kiedyś i bez odzewu u wszystkich trzech firm - juhuhu
Pisałem sheriff co musisz zrobić aby był odzew.sheriff napisał:Powiem tak pisałem już tam kiedyś i bez odzewu u wszystkich trzech firm - juhuhu
Takie małe info o HideMyAssjuhuhu napisał
hidemyass - nie wiem, czy ktokolwiek zorganizował taki konkurs (848 serwerów)
..............Nic z tych rzeczy. Kretsinger został po prostu sprzedany policji przez operatora usługi, z której korzystał. Serwis proxy o wdzięcznej nazwie HideMyAss.com, oferujący oprócz web proxy także usługę VPN, proxy IP i anonimową pocztę elektroniczną, obiecujący „anonimowe surfowanie po Sieci, ukrycie adresu IP, zabezpieczenie połączenia internetowego, ukrycie historii przeglądania i zabezpieczenie tożsamości online” okazał się nader chętny do współpracy ze służbami śledczymi USA – a to doprowadziło do paniki wśród społeczności zainteresowanej ukryciem swoich śladów w Sieci..............
alojzy napisał:Fajny byłby konkurs z programem Revo Uninstaller Pro
Nie wiem czy jest sens robienia konkursu na MBAM w momencie, kiedy i tak rozdają licki w ramach amnestii dla piratów.alojzy napisał:JV16 udał się konkurs to może teraz Malwarebytes Anti-Malware Premium kasiurka chyba podobna jak w jv16 może uda się wynegocjować kilka licencji