na to co próbują usunąć. Żaden z programów tego typu nie jest nieomylny i każdy stosuje trochę inne metody. Nie warto też kierować się tym że jeden znajdzie więcej rzeczy do usunięcia to znaczy, że jest lepszy.
Tak apropopopo to jak dla mnie dotychczas najlepiej sprawdza się RegOrganizer. Bardzo dokładnie i przede wszystkich bezpiecznie odinstalowuje i czyści rejestr z pozostałości. Kiedyś używałem Full Uninstall i gdzieś czytałem, że to poprzednia wersja softorganizera. Generalnie było bardzo dobrze ale kiedyś zostawił mi jakiegoś śmiecia, którego za diabła nie mogłem znaleźć a powodował mi konflikt przy próbie instalacji nowej wersji odinstalowanego softu. Od wczoraj testuję Ashampoo Uninstaller 7 (wyyygrałem w PZD) ale to trochę za krótko aby coś powiedzieć. A co bym wybrał: IObit czy SoftOrganizer? Raczej Soft ale tylko w połączeniu z rozsądkiem.
Zgadza się od lat użytkuje RegOrganizer i według mnie nie ma lepszego programu narzędziowego dla systemu,a zwłaszcza teraz po ostatniej aktualizacji program zyskał wiele udoskonaleńSoftOrganizer jest częścią RegOrganizera. Reg jest bardziej rozbudowany i ma więcej funkcji.