Dla mnie Softorganizer chociaż zawsze warto "rzucić okiem" na to co próbują usunąć. Żaden z programów tego typu nie jest nieomylny i każdy stosuje trochę inne metody. Nie warto też kierować się tym że jeden znajdzie więcej rzeczy do usunięcia to znaczy, że jest lepszy.
Trzeba patrzyć im na rączki i samemu trochę myśleć.
Tak apropopopo to jak dla mnie dotychczas najlepiej sprawdza się RegOrganizer. Bardzo dokładnie i przede wszystkich bezpiecznie odinstalowuje i czyści rejestr z pozostałości. Kiedyś używałem Full Uninstall i gdzieś czytałem, że to poprzednia wersja softorganizera. Generalnie było bardzo dobrze ale kiedyś zostawił mi jakiegoś śmiecia, którego za diabła nie mogłem znaleźć a powodował mi konflikt przy próbie instalacji nowej wersji odinstalowanego softu. Od wczoraj testuję Ashampoo Uninstaller 7 (wyyygrałem w PZD) ale to trochę za krótko aby coś powiedzieć. A co bym wybrał: IObit czy SoftOrganizer? Raczej Soft ale tylko w połączeniu z rozsądkiem.
Z tego co widzę to IObit jest bardzo nastawiony na komercję i masowość,
ciężko mi powiedzieć czy to programiści czy biznesmeni wynajmujący programistów
Z moich doświadczeń polecam SoftOrganizer.
Osobiście preferuje RevoUninstaler Pro aczkolwiek ostatnio dość rzadko dokonuje odinstalowywań i reinstalacji i zaczynam na niektórych komputerach używać systemowego narzędzia lub myUninstalle w wersji portable.
Tak apropopopo to jak dla mnie dotychczas najlepiej sprawdza się RegOrganizer. Bardzo dokładnie i przede wszystkich bezpiecznie odinstalowuje i czyści rejestr z pozostałości. Kiedyś używałem Full Uninstall i gdzieś czytałem, że to poprzednia wersja softorganizera. Generalnie było bardzo dobrze ale kiedyś zostawił mi jakiegoś śmiecia, którego za diabła nie mogłem znaleźć a powodował mi konflikt przy próbie instalacji nowej wersji odinstalowanego softu. Od wczoraj testuję Ashampoo Uninstaller 7 (wyyygrałem w PZD) ale to trochę za krótko aby coś powiedzieć. A co bym wybrał: IObit czy SoftOrganizer? Raczej Soft ale tylko w połączeniu z rozsądkiem.
Zgadza się od lat użytkuje RegOrganizer i według mnie nie ma lepszego programu narzędziowego dla systemu,a zwłaszcza teraz po ostatniej aktualizacji program zyskał wiele udoskonaleń
Lepszy jest ten który posiada moduł czy tam funkcję monitorowania instalacji programów a z tego co wygoglowałem to oba programy taką funkcję posiadają.IObit jest fajny, kolorowy, wybajerzony i popularny ale ta firma wpadła parę lat temu na wałku czyli podkradaniu sygnatur dla MBAM także już chyba lepiej wybrać Softorganizerktóry co prawda nie ma takiego wyczesanego interfesju i masy niepotrzebnych fajerwerków ale za to robi to co do niego należy.
Nie twierdzę że IObit jest zły ale razi mnie ta ich kampania reklamowa, dosłownie zalewają promocjami, Produkty IObit można znaleźć w co drugiej bombce na choince.Dobry program aż tak przesadzonej reklamy nie potrzebuje.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.