Left 4 Dead 2 za darmo na stałe (ważne do 26 grudnia)

Dante_381

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Left 4 Dead 2 za darmo na stałe(ważne do 26 grudnia). Potem płatny po 26-ym.
>Rejestrujemy się na Steam
>Jak mamy konto to się logujemy
>Wchodzimy na stronę

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
i klikamy Zainstaluj, a potem w nowym oknie otwórz bibliotekę (na biało to)
>Cieszymy się grą
Najszybciej to robimy tak:
Klawisz Windows+R i wklepujemy:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
i ENTER :piwko

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Re: Left 4 Dead 2 za darmo na stałe(ważne do 26 grudnia)

Akcja jest wazna do kutra do godziny 19. tj.do 26-12 godz.19
Serwery Steam-a nie wyrabiaja i bardzo ciezko jest polaczyc sie ze sklepem, staram sie od conajmniej godz. i puppa:(

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
Najlepszym sposobem według mnie to jest jest zalogowanie do swojego Steam na komputerze wybrać sklep wpisać Left 4 Dead 2 i kliknąć zainstaluj. Mi tak poszło najszybciej. Ja komuś się nie uda,radze odświeżać za którymś razem załapie :) Mi poszło za 5 razem. Powodzenia :)

Zdzisław

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Mam pytanie może laickie, ale proszę o wyrozumiałość. Dodałem grę do swojego konta, niestety nie mam wystarczającej ilości miejsca na jej instalacje. Chciałbym później zrobić to miejsce i ją zainstalować. I tu moje pytanie bo na Steam opis jest po angielsku i nie do końca go rozumiem. Czy jeśli grę dodałem do swojej biblioteki to będę mógł ją później tzn. po promocji zainstalować, i po prostu zostaje ona na moim koncie czy też wymagana jest instalacja gry w czasie promocji ?

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Na Steam pisze coś takiego
To claim your L4D2 gift, all you need to do is install it.
If you don’t install, it goes back to its regular price and you miss out!
więc lepiej zainstalować bo można ją stracić.

CarTon

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
19°57'E - 50°03'N
Poszło za pierwszym razem. Już się instaluje.
Dziękuję Dante_381 za info.

Zdzisław "gra została przypisana do twojego konta na stałe". Przynajmniej u mnie taki pojawił się komunikat. Jeszcze przed instalacją.
W tej sytuacji, wygląda na to iż można instalować kiedy się chce. Lecz pewności nie ma.

kuki123

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Właśnie pobieram, długo "broniłem" się przed steamem, ale założyłem konto dla tej promocji :D Dzięki za info ;)

CarTon napisał:
kuki123 napisał:
12 gb, czemu to tak dużo musi zajmować ? ;p z prędkością pobierania 360KB/s to raczej nie zdążę do 19-tej, więc pytanie, czy jak zacznę dzisiaj pobierać i dokończę jutro to takie coś przejdzie czy wyskoczy mi jakiś error, albo nie wiem, wyskoczy okno bym zapłacił ? :D Na steamie się nie znam, specjalnie założyłem konto dla tej gry, więc dzięki z góry za odpowiedź, no i za info o promocji :p

Instalacje gier na Steam można przerywać i kończyć w dowolnej chwili.

ok, thx za info. w zakładce pobierane pozycje pokazuje, że do pobrania jest 7,5 gb, także dzisiaj spokojnie skończy pobierać

CarTon

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
19°57'E - 50°03'N
kuki123 napisał:
12 gb, czemu to tak dużo musi zajmować ? ;p z prędkością pobierania 360KB/s to raczej nie zdążę do 19-tej, więc pytanie, czy jak zacznę dzisiaj pobierać i dokończę jutro to takie coś przejdzie czy wyskoczy mi jakiś error, albo nie wiem, wyskoczy okno bym zapłacił ? :D Na steamie się nie znam, specjalnie założyłem konto dla tej gry, więc dzięki z góry za odpowiedź, no i za info o promocji :p

Instalacje gier na Steam można przerywać i kończyć w dowolnej chwili.

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Niezły prezent . Zagramy? Zombie podobno mnóstwo a ja sam z ,,młotkiem" ;D

Do góry