mantisghost
Wygadany
- Reakcje/Polubienia
- 0
ojoj nie o to mi chodziło nie płaczę, że nie wygrywam. Chodzi mi tylko o dobro ogółu. Powiem tak ja rozumiem, że założyciele czy też założyciel często zabiera sobie jedna albo dwie licencję za ciężką i dobrze odwaloną robotę bo faktycznie mu się należy. Ale chodzi też oto aby czasami wygrał też ktoś postronny. I powtarzam tutaj jest całkiem nieźle. Na innych stronach tak jak pisałem to użytkowników ma się w dupie. Hmm a może coś w ten deseń aby wpakować jakieś reklamy, adsense czy inny shit pomiędzy posty, a dochód z nich uzyskany przeznaczyć na
.Bądź robić tak jak dotychczas i jak sie kasa uzbiera to zrobić od czasu do czasu takie losowanie za te 5 $. Przy odpowiednim wsparciu użytkowników co by klikneli chociaż raz w reklamę co 2 dni może by to przeszło, bo na dotacje to raczej liczyć nie można ^^. Napisałem tego posta tutaj i w innych miejscach bo po prostu wpienia mnie to powoli, że z ludzi się debili robi (chodzi mi o te strony które się z takim zachowaniem nie kryją i nie chodzi mi o tą, bo tutaj czasem ktoś wygra
). A może faktycznie jest jakiś lepszy sposób na losowanie i ktoś zamieści.
też dobre, ale postów sensownych
Aha plusik dla admina za to, że nie dostałem bana, a post nie został skasowany jesteś w porządku. Na paru stronach od razu jak zobaczyli to pousuwali i banany mi powstawiali.
Mam rozwiązanie które będzie względnie zadowalające
1. Zrobić profil na youtube
2. Dalej korzystać z list randomizera
3. Nagrywać każde losowanie i wrzucać na youtube
Możliwość oszustwa dalej pozostaje ale już ciężej podrobić bo ktoś musiałby zrobić kilkanaście nagrań zanim trafił by na daną osobę albo mieć farta, że trafi na pierwszym nagraniu. Tak więc ten sposób i tak jest lepszy niż ten dotychczas.
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
owszem konkursów było by mniej (w zależności od ilości pieniędzy z reklam) ale przynajmniej była by pewność, że jest uczciwie 1 losowanie to 4.95 $ może by się uzbierało te 15 zł raz na miesiąc OXYGEN THIEF napisał:Kurde to zakładaj zaraz rozstrzygniemy kogo dodać
Zgłaszajcie swoje propozycje
A może Fąfel to taki użytkownik który ma 50 postów napisanych ,może coś takiego?
też dobre, ale postów sensownych
Aha plusik dla admina za to, że nie dostałem bana, a post nie został skasowany jesteś w porządku. Na paru stronach od razu jak zobaczyli to pousuwali i banany mi powstawiali.
Mam rozwiązanie które będzie względnie zadowalające
1. Zrobić profil na youtube
2. Dalej korzystać z list randomizera
3. Nagrywać każde losowanie i wrzucać na youtube
Możliwość oszustwa dalej pozostaje ale już ciężej podrobić bo ktoś musiałby zrobić kilkanaście nagrań zanim trafił by na daną osobę albo mieć farta, że trafi na pierwszym nagraniu. Tak więc ten sposób i tak jest lepszy niż ten dotychczas.