A
Anonymous
20..50..100 czy 500 postów.. tak,czy inaczej będą to posty w większości przypadków "wymuszone"... a jeśli coś jest wymuszone,nie ma zbyt wielkiej wartości.. i jestem pewny,że przyrost liczby postów będzie miał charakter jedynie tymczasowy bowiem po uzyskaniu granicznej liczby wielu ponownie zamilknie..
Moje zdanie? powinno się zachęcać do dyskusji..ale nigdy zmuszać..
Po drugie-im wyższa graniczna liczba postów,tym bardziej zacieśnia się grono uprawnionych do udziału w konkursach..czyli ta sama sytuacja choć w nieco innej formie..
Zapewne zdanie gościa z jednym postem nie ma znaczenia..ale uważam,że byłby to zdecydowanie krok wstecz bo rozwój nie polega na wprowadzaniu ograniczeń ale innowacji i udoskonaleń..ale to tylko moje skromne zdanie.
Pozdrawiam.
Moje zdanie? powinno się zachęcać do dyskusji..ale nigdy zmuszać..
Po drugie-im wyższa graniczna liczba postów,tym bardziej zacieśnia się grono uprawnionych do udziału w konkursach..czyli ta sama sytuacja choć w nieco innej formie..
Zapewne zdanie gościa z jednym postem nie ma znaczenia..ale uważam,że byłby to zdecydowanie krok wstecz bo rozwój nie polega na wprowadzaniu ograniczeń ale innowacji i udoskonaleń..ale to tylko moje skromne zdanie.
Pozdrawiam.