lotto czy nie lotto oto jest pytanie :) - dużo obrazków

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Caramba3 napisał:
Moja propozycja jest taka... zostawić to wszystko tak,jak jest... ale?do losowania nie używać nazw użytkowników tylko liter alfabetu - każdemu postowi w konkursie w kolejności dodania byłaby przyporządkowana kolejna litera alfabetu..a wprzypadku większej liczby postów "podwójne" litery np. aa..bb..itd
nie wiem czy to możliwe ale w końcu to też jakiś pomysł i może się przyda...
Wy to chyba całkiem powariowaliście, to ile trzeba czasu poświęcić żeby przygotować losowanie dajmy na to 100 chętnych ? :dziwak ja bynajmniej nie mam czasu na takie manewry i po takich zawirowaniach jakie były ja osobiście rezygnuje z organizowania konkursów.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29984
Miasto
Trololololo
helium napisał:
i po takich zawirowaniach jakie były ja osobiście rezygnuje z organizowania konkursów.
was is das?

rezygnujesz?

Ja Napiszę tak ,co niektórym to się pop..............nie dość że za free to w dodatku jeszcze narzekają.Wiele osób daje propozycje,fajnie to może te osoby będą losować.Wtedy ja powiem że losowanie było lewe......i broń się :D :D :D

mantisghost

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
ptr napisał:
Caramba3 napisał:
mantisghost napisał:
poza tym podałem całkiem dobre 2 alternatywy dzięki którym da się uniknąć całego tego bajzlu z fąflami postami itp.
1. streaming na żywo z losowania
2. filmik na youtube z losowania

widzę, że te rozwiązania przerażają bo wszyscy o nich milczą :)

Moim zdaniem to chyba najlepszy pomysł..i zdecydowanie najbardziej sprawiedliwy sposób przeprowadzania losowań...

Ad.1 A jaki ma upload osoba losująca i nadająca obraz na żywo? Połączy się maksymalnie kilku / kilkunastu widzów ?
Ad.2 Nie ma żadnej różnicy z losowaniem "nie na wizji" (random.org ) z wpuszczeniem filmu po fakcie na YT bo zawsze ktoś może powiedzieć że odbyło się kilka losowań a zamieszczono jako oficjalne tylko jedno - coś jak z losowaniem totolotka w tv.

Ad.1 podalem nazwę serwisu do streamingu live, który działa w ten sposób że ty wysyłasz obraz na serwer, a serwer zajmuje się resztą i rozdziela swoje pasmo pomiędzy ludzi.

Ad.2 tak jak pisałem dalej da się oszukać ale ilość czasu jaki trzeba by spędzić na oszustwo wzrasta, a ludzie leniwi są :)

Dozamet1

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
Nowa Sól
Ta a losowanie poprowędzi Ibisz z Cichopek. Panowie nie ma co kombinować. Powinnien być limit portów bo to tylko pomoże rozkręcić forum a co do losowania jest postow rozważanie nie wierzysz w uczciwość losowania to nie bierz udzialu Temat powinien zostać zamknięty co coraz bardziej mnie niektórzy zadziwiają.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Dozamet1 napisał:
Ta a losowanie poprowędzi Ibisz z Cichopek. Panowie nie ma co kombinować. Powinnien być limit portów bo to tylko pomoże rozkręcić forum a co do losowania jest postow rozważanie nie wierzysz w uczciwość losowania to nie bierz udzialu Temat powinien zostać zamknięty co coraz bardziej mnie niektórzy zadziwiają.
Dokładnie :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29984
Miasto
Trololololo
Dozamet1 napisał:
Powinnien być limit portów

Jestem za Limitem portów/portek :D

A tak na Poważnie to mam propozycję,może osoby z tak wspaniałymi pomysłami jak losowanie live czy inne tego typu same będą losować :D :D :D

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Dozamet1 napisał:
...Temat powinien zostać zamknięty co coraz bardziej mnie niektórzy zadziwiają.

Popieram temat jest do zamknięcia bo i tak nic nowego nie wnosi.

ichito

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
235
Miasto
Kraków
OXYGEN THIEF napisał:
ichito(stare forum - teraz pewnie w przebraniu jest),Conti i jeszcze paru o których zapomniałem.
Sorry Winnetou...nie byłem w przebraniu...w nowym wcieleniu forum jestem dziś pierwszy raz...chyba, że ktoś się podszywał wrednie.

Do góry