Raczej nic z tym nie zrobią.Dodałem Kerish doktor do wyjątków w MBM i jest ok - zasygnalizowałem problem oni i tak nic nie robią.
Niestety jestem bardzo rozczarowany postawą autorów Kerish Doctor.Napisałem do nich na fb na priv i na ogólnym to widzę od prawie tygodnia zero odpowiedzi na priv a na ogólnym moje pytanie zostało usunięte. To ma być porządna firma ???.Witam dziękuje @angellomichel387 za zorganizowanie kolejnego konkursu na Kerish Doctor !!
No niestety, ale Malwarebytes zablokował mi Kerish Doktor i nie działa ,myślę że w krótkim czasie problem rozwiążą !!
Mimo wszystko biorę udział w konkursie.![]()
Napisz do nich na maila.Niestety jestem bardzo rozczarowany postawą autorów Kerish Doctor.Napisałem do nich na fb na priv i na ogólnym to widzę od prawie tygodnia zero odpowiedzi na priv a na ogólnym moje pytanie zostało usunięte. To ma być porządna firma ???.
Napisałem i znowu mi skasowali posta.To jakaś firma pomyłka ,szkoda mojego czasu. Proste pytanie czy ich produkt jest bezpieczny ich przerosła.Czyli nie możną mieć do nich zaufania.Napisz do nich na maila.