Mam problem i proszę o pomoc

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
Ja mam już od dawna zasubskrybowany i oglądam od czasu do czasu, nawet zdarzało mi się coś skomentować. Mogę więc już tylko przejrzeć i obejrzeć to, co przeoczyłam a byłoby dla mnie interesujące... Chyba że dodanie łapki w górę przy każdym filmiku coś pomoże?
Ogólnie byłoby super, jakbyś wrzucał więcej filmików prezentujących różne darmowe programy, ich możliwości i konfigurację albo recenzje, wady i zalety. To by było bardzo ciekawe.
@Edycja:
W ogóle to jakoś słabo był ten temat reklamowany, bo ja dopiero dziś go zauważyłam, a teraz dopiero dokładniej przeczytałam, że to chyba już za późno :(
Ale może da się jakoś od nowa przystąpić do tego programu partnerskiego, jak już będzie ta wymagana liczba subskrypcji?

Ostatnia edycja:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29963
Miasto
Trololololo
W ogóle to jakoś słabo był ten temat reklamowany, bo ja dopiero dziś go zauważyłam, a teraz dopiero dokładniej przeczytałam, że to chyba już za późno :(
Jest reklamowany, wisi ogłoszenie na głównej, wystarczy trochę przykukać.

d0r0t@

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
42
Mnie nic nie wisi, chyba uBlock zablokował :( Najskuteczniejsze byłoby wysyłanie pw...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29963
Miasto
Trololololo
Mnie nic nie wisi, chyba uBlock zablokował :( Najskuteczniejsze byłoby wysyłanie pw...
Ogłoszenie wisi na głównej, tam gdzie wiszą konkursy, widocznie zamknęłaś je klikając na X.

luger

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Poznań
Hmm, ja już subskrybuję od dawna. 857 subskrypcji widzę w tej chwili. Wrzucę to na FB może moi znajomi pomogą ale dużo o ich nie mam.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12362
Miasto
Somewhere over the rainbow.
@Emmers musisz też podziałać w tym temacie bo nie zdążymy do 20. lutego. Szukaj podobnych kanałów do Twojego i je subskrybuj. Część z nich może to odwzajemnić i coś tam zbierzesz. Jak chcesz to możesz kupić na allegro trochę subów ale trzeba pamiętać, że kupuje się "akcje reklamową" a nie same suby więc trzeba trochę poczekać i liczyć, że coś z tego będzie.

Dodatkowo odniosę się do mojego konkursu w związku z tą akcją. Panowie i panie naprawdę jeśli ktoś dodaje suba a wcześniej u innej osoby liczba subów jest taka sama to nawet taki idiota jak ja zorientuje się, że wycinacie i wklejacie licznik subów. Ostatecznie przy rozdaniu nagrody zapytam Emmersa czy dany user naprawdę subskrybuje jego kanał. A jak to będzie taki mały szwindelek żeby tylko wystartować w konkursie no to niestety trzeba będzie na PZD starać się o nowe konto :wisielec

hansik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
109
Ostatnia widoczna liczba to 865, jeszcze trochę brakuje. Trza rozsyłać wici.

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
464
Miasto
szczecin
868 (to już czwarte, chyba jeszcze babci założę gmail'a :wariatt )

baja1001

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Spoko loko Emmers, już się klika :do jutra Jeszcze 126 brakuje. Rano żonę przypilnuję, córkę i zięcia:klawik

baja1001

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Coś nie halo jest z YT. Niemożliwe jest, aby tyle jeszcze brakowało:lupa Z mojej strony poszły 4 subskrypcje, wczoraj jedna i dzisiaj 3. Inni koledzy też to zrobili. I nadal 120 brakujących??:zawsty Matematyki nie da się (chyba:myśli2) oszukać.

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Jest sub 882. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29963
Miasto
Trololololo
Coś nie halo jest z YT. Niemożliwe jest, aby tyle jeszcze brakowało:lupa Z mojej strony poszły 4 subskrypcje, wczoraj jedna i dzisiaj 3. Inni koledzy też to zrobili. I nadal 120 brakujących??:zawsty Matematyki nie da się (chyba:myśli2) oszukać.
Jeśli faktycznie subskrypcje są źle zliczane to może być tak że YouTube jakoś je sprawdza i jeśli z jednego kompa ktoś strzelił 10 (a to nie problem) to one nie są liczone :scratch

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Jeśli faktycznie subskrypcje są źle zliczane to może być tak że YouTube jakoś je sprawdza i jeśli z jednego kompa ktoś strzelił 10 (a to nie problem) to one nie są liczone :scratch
Są zliczane, bo ja dałem subskrypcje z czterech kont i naliczyło moje suby. No chyba, że później te zliczenia zostały cofnięte jednak niczego takiego nie mogę potwierdzić.

Do góry