Jak mając Win10 zainstalować Win7?
Bizon napisał:W BIOS-ie było oczywiście ustawione jak trzeba, cofnięcia nie można było zrobić, Tool był bezużyteczny bo nie miałem obrazu ISO...ogólnie po prostu nie odpalało płyty...
Po nastu próbach postanowiłem spróbować z pierwotnym systemem czyli Vistą...znowu ileś tam razy i du**...na drugi dzień kolejna próba z Win7 i idzie!...ale Vista!![]()
![]()
Później od nowa walka z 7-mą i w końcu odpaliła franca...Win10 poszedł już bezproblemowo z USB.
Szlag trafił wszystko również na drugim dysku,tak to jest jak się zwleka z kupnem dysku zewnętrznego.
Cholera wie co było przyczyną, napęd czy coś w systemie.
Niezła myśl - warto pamiętać.Emmers napisał:Warto robić kopie zapasowe partycji systemowych. Przywrócenie partycji z kopii jest w razie awarii formalnością, nawet na nowy dysk i wszystko działa
![]()
Co więcej mogę sobie przywrócić te systemy na różnych partycjach tego samego dysku i korzystać z każdego z nich wymiennie.
Polecam z czystym sumieniem Acronisa. Acronis to sprawdzony soft, używam od wielu lat i nigdy nie miałem problemów z tworzeniem kopi oraz odzyskaniem z kopi zapasowej.zeno06 napisał:Kopie robione Acronisem?
I przy okazji czym można zrobić kopię Windy, żeby ją przywrócić, gdyby przy instalacji Linuxa na jednej partycji (oczywiście podzielonej odpowiednio na potrzeby Linuxa) coś poszło nie tak?
Ok, fajnie. Dzięki.helium napisał:Polecam z czystym sumieniem Acronisa. Acronis to sprawdzony soft, używam od wielu lat i nigdy nie miałem problemów z tworzeniem kopi oraz odzyskaniem z kopi zapasowej.
![]()