Mietka zdanie o PZD

Status
Zamknięty.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Mietek napisał:
Co jakie dowody Marsellusa mam dać? Nie mam żadnych gdyż forum zostało skasowane(tzn będzie skasowane) a to on bo kumpel udostępniał na Shoutboxie link do jego forum i Marsellus wtedy pisał z nami na SB,parę minut później jakieś nicki na SB u nas na forum "Mandolina,Pomidorowa z kluchami i jakieś jeszcze z tym samym IP i sobie jaja robił.
To jakieś kuźwa forum kucharzy? Skoro tak to niezły bigos nawarzyłeś i tym bardziej się wyspowiadaj u ojców. :papież

A

Anonymous

Mietek a co fajansie moje wpisy porównujesz do Twojego jechania na całe PZD, obrażałem tam kogoś? I wcale nie wierze że to nie Ty pisałeś, a wręcz dałbym sobie rękę uciąć że to Ty. Już nie pierwszy raz pokazujesz na co Cię stać i jeśli masz odrobinę honoru (jeśli wiesz gówniarzu co to jest) to dla własnego dobra zamilknij i się nie kompromituj.

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
Panie / Panowie

Wzajemne obrażanie się nie ma już sensu. Wielu z Was oraz ja wyrobiło sobie opinię o Mietku. Miałem nie pisać w tym wątku, ale to już robi się żenujące. Wdając się w tą bezsensowną polemikę zachowujemy się jak w/w Pan.

Oxy myślę, że jest to odpowiednia pora na zamknięcie tematu lub "bana" -:) dla "winowajcy/ów".

A

Anonymous

marsellus napisał:
Mietek a co fajansie moje wpisy porównujesz do Twojego jechania na całe PZD, obrażałem tam kogoś? I wcale nie wierze że to nie Ty pisałeś, a wręcz dałbym sobie rękę uciąć że to Ty. Już nie pierwszy raz pokazujesz na co Cię stać i jeśli masz odrobinę honoru (jeśli wiesz gówniarzu co to jest) to dla własnego dobra zamilknij i się nie kompromituj.
Straciłbyś rękę fajasie bo ja tego nie napisałem na 100% ...

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Mietek , skończ już te pierdzielenie...zastanów się co najmniej dwa razy zanim zaczniesz kogoś obrażać , nazywanie kogoś fajansem w moim odczuciu wskazuje na totalny brak dobrego wychowania.
Panowie skończcie tą jałową dyskusje bo do niczego to nie prowadzi.

A

Anonymous

Nie chcę bronić Mietka bo źle zrobił, ale ludzie każdy może popełnić błąd i nie znaczy to od razu, że trzeba taką osobę zrównać z ziemią, a mam wrażenie, że niektórzy z Was najlepiej by powiesili teraz Mietka, zrobił źle, zachował się podle i koniec, nie da się tego ukryć, ale dajmy mu jeszcze jedną szansę (do trzech razy sztuka, później kop w cztery litery). A niektórzy z Was rzucili się na niego jak sęp na padlinę, opamiętajcie się troszkę bo ta "rozmowa" do niczego dobrego Was nie doprowadzi...

Securitas napisał:
nazywanie kogoś fajansem w moim odczuciu wskazuje na totalny brak dobrego wychowania

Cóż, od fajansa, to, akurat pierwszy zaczął wyzywać Marsellus, a szkoda, bo moderator powinien dawać przykład.

Pozdrowienia dla Wszystkich, dajmy sobie wszyscy spokój z tym

A

Anonymous

Securitas napisał:
Mietek , skończ już te pierdzielenie...zastanów się co najmniej dwa razy zanim zaczniesz kogoś obrażać , nazywanie kogoś fajansem w moim odczuciu wskazuje na totalny brak dobrego wychowania.
Panowie skończcie tą jałową dyskusje bo do niczego to nie prowadzi.
A dlaczego nie zwróciłeś uwagi Marsellusowi skoro on mnie nazwał fajansem? ja już napisałem żeby Oxy zamknął temat bo to sensu nie ma i mój brat sobie jaja robił jak było napisane na delete.4rumer.pl że ja NIBY NAPISAŁEM jak twierdzi Marsellus to mój brat napisał z kumplami wypili trochę i jaja sobie robili a to że hasło miałem zapisane to nie znaczy że ja mogłem to pisać więc koniec tematu i prosiłbym o zamknięcie tego tematu choćby nawet przez Ciebie Marsellus jak masz do tego uprawnienia :)

A

Anonymous

Ola napisał:
Securitas napisał:
nazywanie kogoś fajansem w moim odczuciu wskazuje na totalny brak dobrego wychowania

Cóż, od fajansa, to, akurat pierwszy zaczął wyzywać Marsellus, a szkoda, bo moderator powinien dawać przykład.

Pozdrowienia dla Wszystkich, dajmy sobie wszyscy spokój z tym

Bo lubię nazywać rzeczy po imieniu :klawik. A jeśli Ty lubisz jak gówniarze robią z Ciebie idiotę to już Twoja sprawa, ale wiedź że nie każdy sobie na to pozwoli :francuz
A jeśli daję taki zły przykład (choć to nie ja wyzywam Was od pedałów, ale jak zwykle ktoś musi się czepić i mnie) to zgłoś to szefowi, wywali mnie na zbity pysk i będzie spokój :hippie Zajmiesz moje miejsce i będzie błogo ,klawo i radośnie :dziękuję

Status
Zamknięty.
Do góry