A
Anonymous
Witam wszystkich, szukam opinii o programie Spy Emergency 19, ktoś używał, testował ? Jest to skuteczne ? Interfejs jest fajny, po polsku. Na pewno jest cięższy np. od Zemana Antimalware, tyle zauważyłem 

Mniej znany program ale powinien być dobry choć oczywiście nie tak dobry jak Malwarebytes, HitmanPro, Zemana.W testach udziału raczej nie brał.yankes42 napisał:Witam wszystkich, szukam opinii o programie Spy Emergency 19, ktoś używał, testował ? Jest to skuteczne ? Interfejs jest fajny, po polsku. Na pewno jest cięższy np. od Zemana Antimalware, tyle zauważyłem![]()
Musisz liczyć się też z tym że programy antimalware to nie wyrocznie i czasem mogą pokazać za dużo czyli FP ale skoro jesteś pewny że to "wynalazki" to ok.yankes42 napisał:Tak myślałem, ładny jest, ale tak sobie patrze w procesy to trochę ciężki. Skanowałem nim komputer, nie znalazł nic, a powinienMam taki katalog, który ma kilka "wynalazków", Zemana, MbAM i Kaspersky zawsze go wyłapują (ale np. Dr Web już nie)
OXYGEN THIEF napisał:Musisz liczyć się też z tym że programy antimalware to nie wyrocznie i czasem mogą pokazać za dużo czyli FP ale skoro jesteś pewny że to "wynalazki" to ok.yankes42 napisał:Tak myślałem, ładny jest, ale tak sobie patrze w procesy to trochę ciężki. Skanowałem nim komputer, nie znalazł nic, a powinienMam taki katalog, który ma kilka "wynalazków", Zemana, MbAM i Kaspersky zawsze go wyłapują (ale np. Dr Web już nie)
Yankes ferie się zaczęły ?? Ładna to musi być kobieta...a soft o którym piszesz to zwykła atrapa.yankes42 napisał:Tak myślałem, ładny jest.
Hornet napisał:Yankes ferie się zaczęły ?? Ładna to musi być kobieta...a soft o którym piszesz to zwykła atrapa.yankes42 napisał:Tak myślałem, ładny jest.
Yankes nie idź tą drogą...Zemana ma dobrą wykrywalność (trochę gorzej z usuwaniem) nic lepszego (oprócz Hitmana) nie znajdziesz.yankes42 napisał:ale tak sobie czegoś szukam nowego (bo mi się już ikonki w trayu opatrzyły).
Zgadzam się... Zostaje przy Zemanie (na wymiane mam MbAM Premium). Hitmana też miałem (był chyba najdokładniejszy, zawsze dorzucił jakieś "ciastko", wykrywał podobnie do Adwcleanera), ale już nie mogę go używać.Hornet napisał:Yankes nie idź tą drogą...Zemana ma dobrą wykrywalność (trochę gorzej z usuwaniem) nic lepszego (oprócz Hitmana) nie znajdziesz.yankes42 napisał:ale tak sobie czegoś szukam nowego (bo mi się już ikonki w trayu opatrzyły).
Ciastka to możesz sobie za pomocą przeglądarki kasować, swoją drogą u mnie też HitmanPro pokazywał tylko ciastka.yankes42 napisał:Zgadzam się... Zostaje przy Zemanie (na wymiane mam MbAM Premium). Hitmana też miałem (był chyba najdokładniejszy, zawsze dorzucił jakieś "ciastko", wykrywał podobnie do Adwcleanera), ale już nie mogę go używać.Hornet napisał:Yankes nie idź tą drogą...Zemana ma dobrą wykrywalność (trochę gorzej z usuwaniem) nic lepszego (oprócz Hitmana) nie znajdziesz.yankes42 napisał:ale tak sobie czegoś szukam nowego (bo mi się już ikonki w trayu opatrzyły).
![]()