Norman Security Suite v8 Special Edition za Darmo !

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Widocznie jestem podatny na wpływ reklamy.
Ale podzielę się jeszcze swoimi spostrzeżeniami. Co prawda nigdy nie testowałem u siebie ClamWin'a (głownie z powodu braku skanera rezydentnego) ale zauważyłem, że gdy na
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
skanuję jakieś podejrzane pliki to ClamWin prawie zawsze coś znajdzie. Mówiąc ściślej jeżeli zostanie znaleziony jakiś wirus przez inne oprogramowanie na tej stronce to ClamWin również je znajduje i wyświetla wynik.
Gdyby miał skaner rezydenty (a może po tylu latach już ma) to z pewnością pokusiłbym się o jego zainstalowanie może nawet szybciej właśnie ClamWin'a niż Normana IS.
Co wy na to?

Co do skuteczności Antywirusów to natknąłem się na test może i trochę stary bo z 27 października 2009 r. ale za to Ciekawy.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Wychodzi z niego że ten Norman w wersji 7.1 był lepszy od AVG i NODa a nawet Pandy zresztą zobaczcie sami co polecają autorzy testu i jak ocenili programy. Jeżeli producent poprawił w wersji 8 swój produkt (chodzi mi oczywiście o Normana IS) to jak na darmochę Antywirek godny uwagi ;)

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Jestem ciekawy tego softu, ciekawe czy dorówna Comodo Internet Security. Jeszcze mam Kacpra Chińsko Polskiego więc do przetestowania odliczam dni [to jeszcze se po odliczam :dziwak ].
W każdym bądź razie też mi się obiło o uszy, że dobry. Z tego co pamiętam zauważyłem, że w śród plików, które zdarzało mi się skanować na Virustotal Norman nawet miał dobrze z wykrywalnością i dlatego jakoś zapamiętałem nazwę tego wcześniej nieznanego mi antyvirusa. Czas pokarze jak się sprawdzi w praktyce.
Co do modułu Intrusion Guard, to spryciarze wiedzieli co usunąć, by skusić na zakup pełnej wersji :D hehe

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
No ja chyba też potestuję ten programik :D

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
witam,

czy ktos ma instalkę z tej promocji bo nigdzie nie mogę znaleźć a potrzebuję jak cholerka :)

Do góry