sebastian1988
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 0
I powiedz nam co z tym restartem ..... wchodzi serial w wersje 9pkolasa napisał:Zedytuję to, jeśli się nie powiedzie, ale serial w wersji v8 tej z promo jest bardzo łatwo dostępny - sekcja Install and Update w głównym oknie i tam u samego dołu przycisk License Wizard - wyskakuje nowe okienko z pokazanym serialem. Wkleiłem go na stronie Normana, konkretniejZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!w to białe pole i wyświetliło się OK - a nad polem napisali wyraźnie, że w przypadku potwierdzenia spokojnie można pobierać uaktualnienie.
Co ciekawe - domyślnie pobrany produkt można zainstalować jedynie w języku angielskim i norweskim, ale na Install and Update jest też opcja Change language i z listy do wyboru polski! Sprawdziłem - pobiera sobie go ładnie z serwera i po restarcie kompa (dwóch, bo zaraz po starcie systemu znowu wołał mi o restart) wita nas polski Norman - to dla tych, którzy zdecydują się zostać przy wersji 8.
UPDATE: Nie wiem czy to przypadek, czy nie, ale po wybraniu instalacji polskiej wersji językowej na kompie po restarcie objawiła się wersja 9.00I pewnie temu wołał o restart po raz drugi. Zaraz jeszcze go odinstaluję i sprawdzę czy z tym samym serialem jaki tam był wyświetlony zainstaluje się instalka wersji 9.