nie moge byc ekspertem od wszystkiego, bo to niektorym przeszkadza...
Ostatnia edycja:
Ja mam Win 7 Pro 64 bit i komp od ponad 6 lat pracuje 24/24. Reinstalację robiłem tylko raz, rok temu Windows 10 Pro też mam, ale na innym sprzęcie i tylko do testów. A obecnie czekam na nowego Minta, to wrzucę na HP-ka.A ja po długich przygodach z win10 poszedłem pod prąd. Tydzień temu na kompie wylądował win8.1. I zostanie do końca okresu wsparcia. Skończyły się problemy, wszystko zaczęło działać. Kiedyś pisałem o tym, parę miesięcy się męczyłem. W końcu miałem trochę czasu i ochoty i wywaliłem 10. Win10 może jest i dobry. Ale tyle razy co mnie wq to nie udało się żadnemu systemowi od czasów win95. Już win98se był bardziej do ogarnięcia.
To zależy do czego ....Może byłem młodszy ... ale ponoć to z wiekiem nabiera się cierpliwości i wyrozumiałości.
A ja zawsze polecam, aby zaznajomić się, na czym się pracuje I nie, nie mówię tu o zaawansowanych użytkownikach.No to teraz szczęśliwi posiadacze windows 10: Ustawienia => Prywatność => Historia aktywności => wyłączcie sobie domyślnie włączoną opcję "Zezwól systemowi Windows na zbieranie moich działań z tego komputera" - bo nikt jeszcze, poza systemami Korei Północnej czy chińskich obozów pracy tak dobitnie nie informował o zainstalowanym w systemie keyloggerze, szpiegu czy złodzieju.