destry5
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 0
senior38 napisał:Pytam bo mam w tej chwili promocyjnego rocznego Auslogicsa z promocji też jest dobry i szkoda go usuwać.
nie musisz usuwac, program mam od roku, polecam!
senior38 napisał:Pytam bo mam w tej chwili promocyjnego rocznego Auslogicsa z promocji też jest dobry i szkoda go usuwać.
, ale jak już raz dali ten O&O Defrag to pewnie znowu niedługo dadzą.trzymam za słowoOXYGEN THIEF napisał:Kto rano wstaje, ten licencje do O&O Defrag dostaje, reszta sobie może triala potestować, ale jak już raz dali ten O&O Defrag to pewnie znowu niedługo dadzą.
Jakaś nowa forma promocji ??bez@ nazwy napisał:trzymam za słowoOXYGEN THIEF napisał:Kto rano wstaje, ten licencje do O&O Defrag dostaje, reszta sobie może triala potestować, ale jak już raz dali ten O&O Defrag to pewnie znowu niedługo dadzą.
OXYGEN THIEF napisał:Mało prawdopodobne że dla wszystkich jest taki sam bo jest generowany na podstawie adresu e-mail.
Silicon napisał:Witam wszystkich. Mam dla Was niespodziankę świąteczną:
Z tego co piszą będzie ograniczona ilość kluczy, czas promocji od 22 do 24.12.2012 i oczywiście reglamentacja. Sami poczytajcie. Wrazie czego zapytajcie o tłumaczenie wujka Google. Emmers przygotuj się...
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Wesołych Swiąt, trzymajcie się ciepło.![]()