O&O Defrag 15.8 Professional za darmo

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Przygotowałem dwie instalki wersji polskiej programu: jedna 32 bit druga 64 . 64 wymaga sprawdzenia ponieważ mam system 32 bitowy 32 bitowa działa o polsku. To znaczy instaluje się po angielsku ale działa po polsku. Mam wrzucać?

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Emmers napisał:
Przygotowałem dwie instalki wersji polskiej programu: jedna 32 bit druga 64 . 64 wymaga sprawdzenia ponieważ mam system 32 bitowy 32 bitowa działa o polsku. To znaczy instaluje się po angielsku ale działa po polsku. Mam wrzucać?
Wrzucaj jak najszybciej.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12318
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Emmers napisał:

Nie pytaj o takie rzeczy bo chętnych nigdy nie braknie :) Ja mam 7 64bit to chętnie sprawdzę.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
O&O Defrag 15.8 Pro - Spolszczenie (tłumaczenie)

Wrzucam:
32 bit

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
64 bit:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Przed instalacją tej wersji odinstalujcie zainstalowaną wcześniej, bo mogą się nie zgadzać pliki msi i instalacja się nie powiedzie.
Klucze raczej powinny pasować. Proszę o info i sprawdzenie. Na razie instalki się ładują i trochę to potrwa bo każda z nich to około 20 MB, a transfer na Dropboxa jest marny.

Uwaga!!! Pliki zostały wrzucone ponownie po naniesionych poprawkach spolszczenia. Kto pobrał wersję wcześniejszą powinien pobrać tę jeszcze raz Poprawki są dość istotne.

Tadek 47

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Trzeba mieć z Klossem sztamę, żeby pomógł po Niemiecku napisać jakiś komentarz na Faceboku w celu otrzymania klucza.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29827
Miasto
Trololololo
Tadek 47 napisał:
Trzeba mieć z Klossem sztamę, żeby pomógł po Niemiecku napisać jakiś komentarz na Faceboku w celu otrzymania klucza.
a niby gdzie jest napisane że trzeba napisać komentarz aby otrzymać licencję ??

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
vonz napisał:
dewo
czas promocji od 22 do 24.12.2012

Panowie,

co Wy się tak podniecacie z tymi datami :gwizdek , przecież to już po Majowym końcu świata, prądu nie będzie to i defragmentacja niepotrzebna.... :p

pozdrowienia,

Areopagita

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Koniec świata, hmm...napisałem do supportu Farstone, że choć nie brałem udziału w ich promo na fejsie, to jeśli mi nie przyślą licki RestorelaT, to już przed końcem świata nie zdążę wypróbować ich dzieła. Chłopy się przejęły i przysłały. Ten numer jednak z Frycami od O&O nie przejdzie :nea Oni wszystko mają dokładnie wyliczone. 100 licek i niech i ludziska walczą o tę kość :szydera

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Jeno trzeba się zarejestrować by dostać lickę

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Licki otrzymane, wersję 12 mogę oddać potrzebującym.

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1277
Miasto
Kraków
vonz napisał:

Cześć nie wiem co jest grane mój adres emailowy na ....................@wp.pl traktuje jak jednorazowy ,tymczasowy ?? na razie nie mam innego adresu . Dlaczego tak się dzieje ,zawsze korzystałam z tego adresu ?

Pozdrawiam

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29827
Miasto
Trololololo
Lucca napisał:
vonz napisał:

Cześć nie wiem co jest grane mój adres emailowy na ....................@wp.pl traktuje jak jednorazowy ,tymczasowy ?? na razie nie mam innego adresu . Dlaczego tak się dzieje ,zawsze korzystałam z tego adresu ?

Pozdrawiam

Jako że ładnie się przywitałaś :francuz to wyślę tobie licencję na PW (Prywatna wiadomość), linki do pobrania znajdziesz w tym temacie.

Jeśli chodzi o twój mail, to po prostu administratorzy strony która organizuje konkurs tak mail wp.pl sklasyfikowali.

Do góry