A gdzie ja niby tworze jakiś teorie? Niech się łączy jak chce, w końcu zgadzamy się na to akceptując licencjeOXYGEN THIEF napisał:Czyli co ?? robimy jakąś kolejną teorię spiskową ??![]()
![]()
jedno IP = jeden klucz, zmieniasz IP i masz kolejnyMikelonsky napisał:A dla tych którzy kombinują jakby mieć więcej niż 1 licencje podam ze wczoraj załapałem się na 1 a kilka godzin później po rejestracji kolejnego nowego użytkownika wyskoczyło mi coś takiego:
The limit of serial codes delivered to your IP has been reached
To samo dziś rano - a wczoraj wieczorem wyłączyłem modem.
No na to wpadłem już wczoraj - dlatego wył. modem.Nie sprawdziłem tylko jaki miałem adres IP wczoraj a jaki dziś rano kiedy włączyłem modem.OXYGEN THIEF napisał:jedno IP = jeden klucz, zmieniasz IP i masz kolejny
Mikelonsky napisał:No na to wpadłem już wczoraj - dlatego wył. modem.Nie sprawdziłem tylko jaki miałem adres IP wczoraj a jaki dziś rano kiedy włączyłem modem.OXYGEN THIEF napisał:jedno IP = jeden klucz, zmieniasz IP i masz kolejny
No ale po co są proxy? to załatwiło sprawę.
Nie mam stałego.OXYGEN THIEF napisał:odkąd to wyłączenie modemu i włączenie go ponownie = zmianie IP, toć to zależy od dostawcy bo jeśli masz stałe to nic nie da włączanie i wyłącznie, wtedy pozostaje ci wklepać w przeglądarce jakieś proxy lub użycie SecurityKiss czy CyberGhost
Manila napisał:Każdy jest inny. Tylko 4 pierwsze znaki są takie same.