Programexe-pomyliłeś adres Ziomprogramexe napisał:Wiesz co nie wiem o co ci chodzi i co sie nie podoba w trojkacie, jest normalnie po Polsku , zwyczjanie i klimatycznie, to ostatnie nie zniszczone miejsca z dawnym klimatem, dawna Polska i normalnymi ludzmi, ale jesli ktos sie "boi"- o dresy, zule, kamienice itp co mozna uslyszec- to widac, ze to miejsce nie dla niego i nie pownien tam wchodzic bo sobie nie poradzi, nie zna "kodu zachowania i tego szczegolnego i wyjatkowego klimatu" tego miejsca.
Sam jestem stamtad i po 1k razy wole wlasnie takie miejsca- tam zyje tam oddycham tam jestem wolny tam czuje ze zyje i jestem u siebie tam jest moje miejsce i moja dusza tym oddycha - nienawidzę przy tym tym wszystkich nowych miejsc-ladnych i wypieknionych z barierkami, kamerami i nowoczesnymi rozwiazaniami od ktorych zygac mi sie chce, gdy tam - z musu- jestem to czuje sie jak w grobie z tymi pseudo nowoczesnymi ludzmi i ich pogladami.
No nie wiem... Raczej powinniśmy dążyć do tego, by upiększać nasze otoczenie (choć to co jest ładne, to kwestia indywidualnego gustu).programexe napisał:Wiesz co nie wiem o co ci chodzi i co sie nie podoba w trojkacie, jest normalnie po Polsku , zwyczjanie i klimatycznie, to otatnie nie zniszczone miejsca z dawnym klimatem, dawna Polska i normalnymi ludzmi, ale jesli ktos sie "boi"- o dresy, zule, kamienice itp co mozna uslyszec- to widac, ze to miejsce nie dla niego i nie pownien tam wchodzic bo sobie nie poradzi, nie zna "kodu zachowania i tego szczegolnego i wyjatkowego klimatu" tego miejsca.
Sam jestem stamtad i po 1k razy wole wlasnie takie miejsca- tam zyje tam oddycham tam jestem wolny tam czuje ze zyje i jestem u siebie tam jest moje miejsce i moja dusza tym odycha - nie nawidze przy tym tym wszystkich nowych miejsc-ladnych i wypieknionych z barierkami, kamerami i nowoczesnymi rozwiazaniami od ktorych zygac mi sie chce, gdy tam - z musu- jestem to czuje sie jak w grobie z tymi pseudo nowoczesnymi ludzmi i ich pogladami.