Programexe-pomyliłeś adres Ziomprogramexe napisał:Wiesz co nie wiem o co ci chodzi i co sie nie podoba w trojkacie, jest normalnie po Polsku , zwyczjanie i klimatycznie, to ostatnie nie zniszczone miejsca z dawnym klimatem, dawna Polska i normalnymi ludzmi, ale jesli ktos sie "boi"- o dresy, zule, kamienice itp co mozna uslyszec- to widac, ze to miejsce nie dla niego i nie pownien tam wchodzic bo sobie nie poradzi, nie zna "kodu zachowania i tego szczegolnego i wyjatkowego klimatu" tego miejsca.
Sam jestem stamtad i po 1k razy wole wlasnie takie miejsca- tam zyje tam oddycham tam jestem wolny tam czuje ze zyje i jestem u siebie tam jest moje miejsce i moja dusza tym oddycha - nienawidzę przy tym tym wszystkich nowych miejsc-ladnych i wypieknionych z barierkami, kamerami i nowoczesnymi rozwiazaniami od ktorych zygac mi sie chce, gdy tam - z musu- jestem to czuje sie jak w grobie z tymi pseudo nowoczesnymi ludzmi i ich pogladami.
.Co prawda to nie był czysty Trójkąt ale rzut beretem.No nie wiem... Raczej powinniśmy dążyć do tego, by upiększać nasze otoczenie (choć to co jest ładne, to kwestia indywidualnego gustu).programexe napisał:Wiesz co nie wiem o co ci chodzi i co sie nie podoba w trojkacie, jest normalnie po Polsku , zwyczjanie i klimatycznie, to otatnie nie zniszczone miejsca z dawnym klimatem, dawna Polska i normalnymi ludzmi, ale jesli ktos sie "boi"- o dresy, zule, kamienice itp co mozna uslyszec- to widac, ze to miejsce nie dla niego i nie pownien tam wchodzic bo sobie nie poradzi, nie zna "kodu zachowania i tego szczegolnego i wyjatkowego klimatu" tego miejsca.
Sam jestem stamtad i po 1k razy wole wlasnie takie miejsca- tam zyje tam oddycham tam jestem wolny tam czuje ze zyje i jestem u siebie tam jest moje miejsce i moja dusza tym odycha - nie nawidze przy tym tym wszystkich nowych miejsc-ladnych i wypieknionych z barierkami, kamerami i nowoczesnymi rozwiazaniami od ktorych zygac mi sie chce, gdy tam - z musu- jestem to czuje sie jak w grobie z tymi pseudo nowoczesnymi ludzmi i ich pogladami.
, jest też jakaś poezja.