Można i w spoiler.Też myślę Oxy czy nie lepiej dawać linka w spojler (jak ja z grami) co by się ktoś nie przyczepił. W ten sposób boty googla pewnie je agregują.
Można i w spoiler.Też myślę Oxy czy nie lepiej dawać linka w spojler (jak ja z grami) co by się ktoś nie przyczepił. W ten sposób boty googla pewnie je agregują.
To jest wersja z promocji pobrana przeza to abbyy nie jest warez?
Wiesz, jak zamieszczamy linki z mefdiafire to jestem gotow (dla dobra forum oczywiscie) zapodac linka do niesamowicie promocyjnego Abbyy finereader i Abbyy Text Grabber w pelnej wersji (ktora wujek spamtrash osobiscie sprawdzil: nie sypie sie "po okresie probnym", nie laczy sie z "wujkiem Wania" i z "wujkiem Samem")...?
Konta na mediafire ni mom, ale moge wrzucic na mega, w ramach walki z kacapia (bo to w sumie ruski program jezd).
PS: o ile oczywiscie @al mnie nie powiesi na najblizszej sosnie/latarni... jak mnie powiesi - to mialbym prosbe (bo moze mibyc przykro):
czy ktos z forum przyjdzie mnie pobujac? :]
Ta stronka pozwala na pobranie APK aplikacji by móc ją zainstalować np. na urządzeniach be dostępu do internetu lub nie posiadających sklepu Google Play. Również w przypadku, gdy ktoś ze względów bezpieczeństwa nie chce zakładać konta w sklepie Google itp.To jest wersja z promocji pobrana przezZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Sama aplikacja nie nabywa w ten sposób właściwości wersji Pro/Premium, bo te są przypisywane do konta użytkownika sklepu Gogle Play a nie zapisywane w aplikacji.
Ja jakoś pobieram poza promocją. Tyle że płatne funkcje "Pro" pojawiają się po synchronizacji z kontem Google Play. Tak mam np. a, który kupiłem lata temu. Chyba, że w ramach promocji w sklepie Play pojawia się czasowo inna wersja z funkcjami Pro (np. brak reklam).Sprecyzujmy. Aplikację w ten sposób można pobrać tylko w czasie promocji, potem już nie będzie dostępu. Jeśli chodzi o właściwości to duża większość apek ma odblokowane funkcje Pro/Premium bez względu na to czy ma się konto google czy nie.
Wiem bo nie posiadam konta i apki w ten sposób pobieram do instalacji, jeśli mnie promo zainteresuje.
Ja jakoś pobieram poza promocją.
Masz rację!Ponieważ w takim wypadku instalator jest za darmo. Jeśli w Google Play na przyscisku będzie pisać Kup za .... zł to nie pobierzesz takiego instalatora. Przykład? 24 maja Rycho dodał promocję na Reminder Pro, spróbuj teraz pobrać instalator, gdy promocja minęła
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Wersja po promocjiSUI File Explorer PRO![]()
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Kluczowe cechy
★ Pełny menedżer plików (Eksplorator plików)
Jest to Super File Manager, który zapewnia wszystkie funkcje zarządzania plikami, w tym wycinanie, kopiowanie, usuwanie, zmianę nazwy, kompresowanie i rozpakowywanie. Możesz sprawdzić szczegóły pliku, zakończyć zintegrowane wyszukiwanie w systemie plików. Nowy plik i nowe foldery można utworzyć w ciągu jednej sekundy.
★ Smart Library File Explorer (Menedżer plików) Kategoryzuj wszystkie pliki do pobrania przez Internet, Bluetooth z pobliskich urządzeń, obrazy, zdjęcia, zdjęcia z aparatów, wideo, filmy, ppt itp.), Pliki (zip, rar itp.) I APK.
Eksplorator plików Przeglądaj wszystkie pliki i foldery różnych rodzajów pamięci, takich jak EMMC, samochody MMC, karty SD, pamięć wewnętrzna, pamięć zewnętrzna, pamięć telefonu, pamięć USB, pamięć flash, pendrive, USB OTG.
★ Secure Super File Manager jest w 100% bezpieczny. Zapewnia większe bezpieczeństwo i uniemożliwia dostęp do twoich prywatnych plików przez ustawienie hasła.
★ Menedżer plików root (Eksplorator plików) dla zaawansowanych użytkowników do przeglądania, edycji, kopiowania, wklejania i usuwania plików na partycji głównej pamięci telefonu do celów programistycznych. Przeglądaj foldery główne systemu jako dane, pamięć podręczną. Aby korzystać z tej funkcji, telefon musi być zrootowany.
★ Menedżer aplikacji i menedżer procesów Bezpłatna pamięć podczas zabijania zadań i natychmiastowe przyspieszenie telefonu. Szybko i łatwo odinstaluj kilka niechcianych aplikacji i zwolnij cenne miejsce do przechowywania telefonu. Menedżer aplikacji pomaga zapisać ulubione aplikacje w pamięci i zainstalować je ponownie w razie potrzeby.
★ Network File Manager Przesyłaj pliki za pomocą serwera FTP z telefonu na komputer. Wystarczy otworzyć adres IP w przeglądarce, a wszystkie pliki w telefonie są łatwo dostępne. Możesz także udostępniać pliki z telefonu za pomocą bluetooth, bezpośredniego Wi-Fi innych aplikacji sieci społecznościowych itp. Możesz teraz także przeglądać połączenia FTP / FTPS.
★ Edytor dokumentów możesz łatwo edytować pliki w dowolnym miejscu. Obsługa wszystkich typów plików tekstowych, takich jak HTML, XHTML, TXT itp.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!