- Reakcje/Polubienia
- 66082
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Tworzenie zadań z tytułem, opisem, terminem i obrazem.
Tworzenie zadań z tytułem, opisem, terminem i obrazem.
Screen Draw Screenshot Pro jest idealnym miejscem na prezentacje, tutoriale wideo lub zrzuty ekranu, aby podświetlić tekst lub obrazy na ekranie.
Zestaw naklejek Pepe The Frog !! (WAStickerApps)
Naucz się robić 58 ważnych węzłów z wideo.
Chroń swoje oczy przed niebieskim światłem
Wystarczy jedno kliknięcie, a Twój ekran przechodzi w tryb nocny.
Najnowsze badania sugerują, że ekspozycja na niebieskie światło przed snem może zniekształcić twój naturalny rytm i spowodować niemożność zasypiania.
Applock by Augustro to potężna aplikacja bezpieczeństwa, która może zamaskować się jako funkcjonalny kalkulator i bezpiecznie ukryć zdjęcia i filmy, oraz zablokować dostęp do prywatnych aplikacji za pomocą odcisków palców / pinów / wzorów.
Kalkulator cen, marży operacyjnej, stopy procentowej, podatku od wartości dodanej.
Prosta aplikacja konwersji jednostek dla systemu Android.
Ram Booster daje wysokiej klasy pobudzanie technologii.
Jeśli martwisz się o wścibskie oczy w pociągu, lub w innych miejscach publicznych, załącz filtr na ekranie!
Filtr ochroni ekran przed wzrokiem ciekawskich.
"Video Knots Guide" - Edycja 2!
30 dodatkowych węzłów z filmu, które bardzo łatwo się nauczyć!
Aplikacja do nauki wiązania węzłów.
Fałszywe GPS do każdego miejsca na świecie.
Będziemy nadal rozwijać naszą aplikację, aby stworzyć łatwą w obsłudze platformę dla naszych fanów.
Zabezpiecz swoje aplikacje, zapobiegaj usuwaniu aplikacji lub kupowania przez dzieci i inne osoby .
Ta idealna blokada aplikacji może również ukrywać zdjęcia i przechowywać filmy ukryte w bezpiecznym skarbcu. Twoje zdjęcia i inne media znikną z galerii, tylko Ty możesz je otworzyć i wyświetlić.