Płatne aplikacje (Android) za darmo

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
17i-CYZtBzWvQPEN5a8m2oR3plVJCJt1QM-QgJE-3-ni7jGT7zr0bD-xl3krNJrgkW0=s100-rw
DJ Mixer Pro - MixMusic

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

DJ Music Mixer - DJ Remix to bogaty w funkcje wirtualny mikser DJ i aplikacja do miksowania muzyki przeznaczona zarówno dla profesjonalnych DJ-ów, jak i początkujących entuzjastów muzyki. Oferuje szereg potężnych narzędzi, efektów i pętli do łatwego tworzenia i dostosowywania miksów muzycznych. Aplikacja jest dostarczana z prawdziwym odtwarzaczem DJ z dwoma wirtualnymi gramofonami i profesjonalnym crossfaderem, zapewniając bezproblemowe miksowanie na wszystkich najnowszych urządzeniach mobilnych.

Nitrogene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2091
Sorki! Podobno to scam!
Proszę o usunięcie posta.

Ostatnia edycja:

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Sorki! Podobno to scam!
Proszę o usunięcie posta.

Gdzie wyczytałeś że to scam? Bo widzę że taka promocja się pojawiła na ozbargain.com i w odpowiedzach nikt nic nie pisze o scamie. Na czym miałby on polegać? Apka przecież jest pobierana z Google Play.

Nitrogene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2091

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Ale 10 tysięcy pobrań i żadnej opinii? Tu coś nie teges....

Data premiery: 3 lip 2023 - 441 ocen. Może ta promka jest dla zrobienia rozgłosu i dopiero potem ma zarabiać.
Sprawdziłem Timecap w GP i email pomocy jest ten sam co Prosper - Planer Dnia & todo, więc twórca raczej ten sam.
Wobec powyższego ja dalej nie widzę tu scamu. Pobierana jest oryginalna apka i
nie pokazuje alertów.
również

A czy lepiej by wyglądał scam, gdyby oszust wykupił sobie gdzieś opinie? :hehe Ludzie, włączcie myślenie.

P.S. Apkę instalowałem, ale ponieważ nie można założyć samodzielnego konta ( tylko google lup aplle) to ją odinstalowałem.

Aktualizacja:
Poszukałem dalej i twórca Zigmārs Dzērve jest na instagramie, ćwierkaczu, githubie

Nitrogene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2091
Data premiery: 3 lip 2023 - 441 ocen. Może ta promka jest dla zrobienia rozgłosu i dopiero potem ma zarabiać.
Sprawdziłem Timecap w GP i email pomocy jest ten sam co Prosper - Planer Dnia & todo, więc twórca raczej ten sam.
Wobec powyższego ja dalej nie widzę tu scamu. Pobierana jest oryginalna apka i
nie pokazuje alertów.
również

A czy lepiej by wyglądał scam, gdyby oszust wykupił sobie gdzieś opinie? :hehe Ludzie, włączcie myślenie.

P.S. Apkę instalowałem, ale ponieważ nie można założyć samodzielnego konta ( tylko google lup aplle) to ją odinstalowałem.

Aktualizacja:
Poszukałem dalej i twórca Zigmārs Dzērve jest na instagramie, ćwierkaczu, githubie
Ja nie widzę jakichkolwiek opinii. Jestem ostrożny i w żaden sposób nie chciałbym nikogo narazić na scam. Może jestem przewrażliwioy i dlatego usunąłem wpis. Zainstalowałem program. Można go używać bez zakładania konta, tylko nie ma wtedy synchronizacji między urządzeniami i w razie zmiany smartfona traci się wersję Premium. Zastanowiłem się i raczej nie jest mi takie narzędzie potrzebne.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12327
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Kiedyś korzystałem na iOS z aplikacji Structured. Dosyć podobna do tej gdyby ktoś szukał zamiennika.

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
GUN1eY5qHcFoIvUQXhcQ3HeJ__c5V1gvEHsn9NIQ3UGFRFpRfxFb6Q6DQ3MPE1ibbA=s100-rw
KX odtwarzacz muzyczny Pro

Obsługiwane formaty:
MP3, MP4, MP2, MP1, OGG, WAV, AIFF, MIDI, AAC, 3GP, XM, IT, S3M, MOD, MTM, UMX, MO3, M4A, OTA

Najważniejsze funkcje:
* 17 rodzajów zaprogramowanych brzmień muzycznych do wyboru (Normalny, Klasyczny, Taniec, Płaski, Folk, Ciężki, Hip-hop, Jazz, Pop, Rock, R&B, Latin, Acoustic, Piano, Electronic, Vocal Booster, Deep) lub ty może ręcznie dostosować korektor do własnych potrzeb muzycznych
* Obsługa statusu powiadomień: wyświetl okładkę albumu, tytuł i wykonawcę, odtwarzanie / pauza, następny, poprzedni KONTROLA w statusie powiadomienia.
* Obsługa zestawu słuchawkowego, obsługa zestawów słuchawkowych z jednym przyciskiem lub wieloma przyciskami. Zostaw telefony w kieszeni.
* Pogłos (mały pokój, średni pokój, duży pokój, średnia sala, duża sala, płyta)
* Szybko przeglądaj i odtwarzaj swoją muzykę według artystów, albumów, piosenek, list odtwarzania, folderów
* Muzyka surround po lewej i prawej stronie
* Pięć pasm korektora
* Efekt wzmocnienia basów
* Efekt wirtualizatora
* Regulacja głośności multimediów
* Stereofoniczny miernik VU led
* Dźwięk przestrzenny 3D
* Tryb odtwarzania losowego / powtarzania
* Usuń piosenkę z sdcard
* Edytuj listę odtwarzania

* Efekty pojawiania się i zanikania

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65091

UE9ly0vbu1t4YlkjAZ9znbDH_4s9DFUV2n2ydvB5iLMdhfuV8EyE6POYVZ6uXyVVJo4=s100
Millimeter Pro - screen ruler​

Milimetr to aplikacja z linijką ekranu. Używa pełnego ekranu urządzeń z systemem Android do pomiarów odległości i długości jako suwmiarki lub taśmy mierniczej. Umieść obiekt na papierowym ekranie wagi i po prostu dotknij i przesuń linijki, aby go zmierzyć. Sprawdź funkcje, aby uzyskać więcej informacji. Wersja Pro mierzy obszar, okrąg, promień i średnicę, kąt, stosunek i dzieli się na równe części.

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
JnGDCQZxfwL7ftXwXqHEVGtmII2p-9pti4y9du-1auyHWUxarLh3-vwIje13puzIpg=s100-rw
Bas wzmacniacz i korektor PRO

Główne cechy:
* Bass efekt doładowania
* Efekt zwiększania głośności
* Efekt dźwięku przestrzennego stereo
* Pięć zespołów korektora
* 10 zaprogramowanych wyrównywanie (normalny, klasyczny, taniec, płaski, Folk, Heavy Metal, Hip Hop, Jazz, Pop, Rock)
* Konfigurowalny zadana
* 16 Kolorowe motywy
* Kontrola Powiadamianie
* Chłodny Spectrum
* 3 Widgety (1x1, 1x1, 2x2)

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65091

O7JvFfiAjRQJAMkn5RKpT8yaS4BW6EbDvbXzGYYrQl5Tt_TMhMtVRomybC0sfxsNgKrn=w240-h100
1.1.1.1: Faster Gamer VPN​

1.1.1.1: Faster Gamer VPN to VPN dla graczy. VPN jest zoptymalizowany, aby ułatwić graczom grę. Szybciej pomaga wybrać serwery dla graczy i uzyskać najlepszą prędkość VPN oraz pełne szyfrowanie danych osobistych. Pomaga rozwiązać problemy z pingiem w grach i zapewnia nieograniczoną przepustowość. Fast Gamer VPN nie gromadzi, nie przechowuje, nie sprzedaje ani nie udostępnia informacji o użytkownikach.

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65091

1_FVDam2CooMyMOEEE0JbMtTY_2z_xjBrhdT3KfALSEZhaRWGroRwg4LS-i15NxK_hs=w240-h100
QR i skaner kodów kreskowych​

SuperB Scanner PRO - QR i skaner kodów kreskowych, jedna z najszybszych i najbezpieczniejszych aplikacji do skanowania kodów QR i kodów kreskowych na rynku Google Play i jest niezbędna na każdym urządzeniu z Androidem! Nie tylko ogranicza się do skanowania, ale można go również używać do tworzenia kodów QR / kreskowych.

vJS8YZxynTzpdGlLDgBTpi85RSahwZs55L0gukNac2H1rw4cmf0JqOKETs7cbbOLxTE=w240-h100
Miernik dźwięku pro i decybeli​

Aplikacja miernika dźwięku pro używa mikrofonu do mierzenia głośności w decybelach (dB). Dzięki tej aplikacji możesz łatwo zmierzyć aktualny poziom hałasu w otoczeniu. Najlepszy pomocnik w wykrywaniu hałasu.
Cuthc6DwaxxkxOM4XSvItGZ3Cg43_0XK8UJaT8j7gJic5ArXPmjsxuJUnOHR3O2FXwQ=w2560-h440
87X_FIqCKKtI4mLq0CxugiWyWfDHam3pW5JJpfNBC9vZkpBQ191_x8hGuZTesvH6EW8=w2560-h440

Do góry