Piłka nożna - reprezentacja,rozgrywki pucharowe i klubowe

A

Anonymous

Re: Mecze reprezentacji,rozgrywki pucharowe i klubowe.

SZACUN POLACY!!! ZA PIŁKARSKI GRUNWALD!!!

POLSKA NIEMCY 2:0

Wojciech Szczęsny
Łukasz Piszczek
Łukasz Szukała
Kamil Glik
Jakub Wawrzyniak (84' Artur Jędrzejczyk)
Kamil Grosicki (70' Waldemar Sobota)
Tomasz Jodłowiec
Grzegorz Krychowiak
Maciej Rybus
Arkadiusz Milik (77' Sebastian Mila)
Robert Lewandowski

Boss - Adam Nawałka

Bramki:
51' - Arkadiusz Milik,
88' - Sebastian Mila

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45194
Miasto
Gdzieś w Polsce

giveawayday napisał:
SZACUN POLACY!!! ZA PIŁKARSKI GRUNWALD!!!

POLSKA NIEMCY 2:0

Wojciech Szczęsny
Łukasz Piszczek
Łukasz Szukała
Kamil Glik
Jakub Wawrzyniak (84' Artur Jędrzejczyk)
Kamil Grosicki (70' Waldemar Sobota)
Tomasz Jodłowiec
Grzegorz Krychowiak
Maciej Rybus
Arkadiusz Milik (77' Sebastian Mila)
Robert Lewandowski

Boss - Adam Nawałka

Bramki:
51' - Arkadiusz Milik,
88' - Sebastian Mila

Wspaniała niespodzianka :hippie
:hura
:piwko

pss

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
62

Macie jakieś linki z komentatorem pl? bo został mi jeden działający link, ale nie jest po naszemu.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

BestiaZBagienMyśli

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4

Sam sobie sprawił prezencik-trzy bramki i asysta w wygranym meczu właśnie przeciwko Levante. Coś sie mi wydaje że Cristiano Ronaldo znacznie obniżył loty po zdobyciu Złotej Piłki-ostatnio kibice go wspominają głównie z brzydkiego faulu na Edimarze w meczu przeciwko Cordobie; potem po pogromie z Atletico (0:4) bawił sie w najlepsze na swoich urodzinach w gronie swoich kolegów którzy apropos byli tudzież są kontuzjowani-James Rodriguez czy Sami Khedira to tylko dwaj z nich. U nas na chorobowym przeciętny Kowalski złapany na balowaniu dostał by dyscyplinarke... Nie jest to atak na Cristiano; nie jest to atak na Real ani na ich fanów. To tylko takie moje głośne kibicowskie przemyślenia.

A

Anonymous

BestiaZBagienMyśli napisał:
Sam sobie sprawił prezencik-trzy bramki i asysta w wygranym meczu właśnie przeciwko Levante. Cristiano Ronaldo znacznie obniżył loty po zdobyciu Złotej Piłki-ostatnio kibice go wspominają głównie z brzydkiego faulu na Edimarze w meczu przeciwko Cordobie; potem po pogromie z Atletico (0:4) bawił sie w najlepsze na swoich urodzinach w gronie swoich kolegów. U nas na chorobowym przeciętny Kowalski złapany na balowaniu dostał by dyscyplinarke
Ma prawo Chłopak wyluzować po galaktycznym sezonie.Co do dyscyplinarki to bądźmy poważni CR7 nigdy nie będzie zwykłym Kowalskim to i zasady które wobec niego obowiązują są trochę inne...w myśl zasady : co wolno wojewodzie... :dziwak

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583

Anonim napisał:
Dokładnie13 lat temu Leo Messi podpisał swój 1 kontrakt z Barcą.
Dziś gra 300. mecz w La Liga i 500. W jej barwach

8870781Przechwytywanie.PNG
:friends :ok
Taki jubileusz, a ma dopiero 27 lat. 300 rozegranych meczy i 269 bramek , to jest coś. :hi Duet Messi - Ronaldinho Gaúcho dla mnie najlepszy w historii piłki, ale Mesii - Neymar też niezgorszy. :ok

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583

Ranking najszybszych zawodników świata opublikował czołowy hiszpański dziennik "Marca" w swoim dodatku "Marca Plus":
1. Antonio Valencia (Manchester United) - 35,1 km/h.2.
2. Gareth Bale (Real Madryt) - 34,7 km/h.
3. Aaron Lennon (Tottenham Londyn) - 33,8 km/h.
4. Cristiano Ronaldo (Real Madryt) - 33,6 km/h.
5. Theo Walcott (Arsenal Londyn) - 32,7 km/h.
za onet. Ofsajd:

Top 10 Fastest Football Player 2014-2015

Antonio Valencia insane sprint speed vs Liverpool

Top 10 Fastest Football Players 2014/2015

Top 10 Fastest Football players in 2013-2014

A gdzie u licha podział się Arjen Robben? :scratch Jego brak w pierwszej piątce to chyba pomyłka. :nea

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12481
Miasto
Somewhere over the rainbow.

Zeno ten ranking można miedzy bajki włożyć od Walcotta jest szybszy Hector Bellerin a go tu nie ma, więc skąd wiadomo czy reszta grajków tu się nie wzięła przypadkowo.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583

Dlatego właśnie wrzuciłem jeszcze jeden filmik (3 od góry), który bardziej odpowiada mojej opinii i który powinien Ci się bardziej spodobać. Ja niezmiennie jestem pod wrażeniem bramki Bale na 2:1 w finale Pucharu Króla z Barceloną w kwietniu 2014 r. i tego co zrobił z Marc'iem Bartrą (uff, niestety :gwizdek)

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583

Zmiana lidera w Primera Division na 2 tygodnie przed El Clasico
W lidze hiszpańskiej po 26 kolejce:
1. FC Barcelona (62 pkt.) po wpadce Realu Madryt z Athletic Bilbao (0:1) została liderem z 1-punktową przewagą nad Realem (61 pkt). :dziwak
2. Lionel Messi zrównał się (co jeszcze miesiąc temu wydawało się niektórym niemożliwe) w klasyfikacji strzelców z Cristiano Ronaldo. Obaj mają po 30 bramek. :suuper
Zatem El Clasico na Camp Nou za dwa tygodnie (22.03.2015 r., niedziela, godz. 21:00) zapowiada się bardzo emocjonująco :lanie i w dużej mierze zadecyduje o tytule mistrza Hiszpanii. :scratch

Poza tym Portal "primeradivision.pl" ułożył najdroższą jedenastkę La Liga. W zespole ustawionym w systemie 1-4-3-3 znalazło się miejsce dla siedmiu piłkarzy Realu Madryt, trzech Barcelony i jednego Atletico Madryt.
Real Madryt:
PEPE Kepler (obrońca, 3,9 mln), MARCELO Junior (obrońca, 3,8 mln), Gareth BALE (pomocnik, 4,0 mln), James RODRIGUEZ (pomocnik, 3,9 mln), Toni KROOS (pomocnik, 3,6 mln), Cristiano RONALDO (napastnik, 4,0 mln), Karim BENZEMA (napastnik, 3,9 mln)
FC Barcelona:
Claudio BRAVO (bramkarz, 3,6 mln), Gerard PIQUE (obrońca, 3,8 mln), Lionel MESSI (napastnik, 4,0 mln)
Atletico Madryt:
Joao MIRANDA (obrońca, 3,8 mln)
za:

BestiaZBagienMyśli

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4

:hi No i kolejna 24-ta kolejka Ekstraklasy rozpoczęta meczami Cracovii z Piastem (3:1) i Pogonii z Lechią (0:1). Nie próżnują także inne ligi europejskie-swoje mecze rozegrały w niemieckiej Bundeslidze Bayer Leverkusen i Stuttgart (4:0) i Valencia z Deportivo La Coruna (2:0). Podobno rozgrywki naszej Ekstraklasy chce pokazywać amerykański miliarder-Rupert Murdoch; właściciel kanałów z rodziny Fox. Więcej szczegółów tutaj:

. Jutro kibica piłki nożnej czeka kilka ciekawych myśle spotkań:
15:30 Werder Brema-Bayern (Eurosport2);
16:00 Arsenal-West Ham (Canal + Family)
16:00 Espanyol-Atletico Madryt (Canał+ Family 2)
18:00 Eibar-Barcelona(Canal + Family 2)
18:30 Burnley-Manchester City (C+ Family) do wyboru z "polskim" meczem Dortmundu z Fc Koeln (Eurosport2). Obydwa kluby reprezentuje w sumie pięciu polaków: BvB- Piszczek(obecnie kontuzja) i Błaszczykowski; Kolonie-Olkowski; Peszko i Matuszczyk. Pozdrawiam i życze udanego weekendu.

A

Anonymous

No i mamy to o czym marzyłem czyli :

Barcelona vs Bayern i Real vs Juventus

I piękny sen o El Clásico w finale :zawsty

Pany...czy znacie jakieś dobre streamingi ? Ale nie te z meczyków.pl tylko jakieś bardziej ogarnięte (inno języczne)...
Bo nie wiem czy brać pakiecik z Canalem w Vectrze za lichwiarskie 49.90.Tak się wycwanili,że na nsport zero półfinałów...tylko skróty...cholerne żydy :chory.
A od sezonu 2015/2016 przez 3 lata LM tylko u nich.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4450
Miasto
Polska

Hornet napisał:
...Pany...czy znacie jakieś dobre streamingi ?..

Hornet. Wpisz

i nazwę klubów. Tak znalazłem super streamingi rosyjskie albo ukraińskie, po angielsku.
Oglądałem Bayern vs. Porto.
Jak nie dasz rady, znajdę i podpowiem. :)

A

Anonymous

Antbil-Bóg zapłać...zgodnie z obietnicą z czata leci 10 Pochwał :dziękuję .

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583

Hornet napisał:
No i mamy to o czym marzyłem czyli :

Barcelona vs Bayern i Real vs Juventus

I piękny sen o El Clásico w finale :zawsty
Hornet news o transmisji w tvp walki Mayweathera z Pac-Manem to był dobry news, ale po tym - aż mnie zakłuło pod sercem. Barca-Bayern to byłby finał dla mnie. Teraz będę rozdarty (Bayernowi kibicuję ze względu na Lewego i Guardiolę, a Barcelonie od zawsze). Nie będę krył, że obawiam się, iż Bayern wyeliminuje Barcelonę. Ech, dlaczego to Realowi musiało się przyfarcić? :facepalm

Do góry