Piłka nożna - reprezentacja,rozgrywki pucharowe i klubowe

A

Anonymous

Re: Mecze reprezentacji,rozgrywki pucharowe i klubowe.

yuppy napisał:
"Dlaczego Polska przegrała w piłke nożną z Ukrainą?
Bo trener nie chciał odsłaniać wszystkich kart przed meczem z San Marino" :szydera

O :k...... !! !! !! To Fornalik ma jakieś karty!!! Nie wiedziałem. :wariat

Pozdrawiam

:hi

A

Anonymous

Wow...widzę,że wczorajszy mecz wzbudził prawdziwy entuzjazm,sądząc po ilości wpisów :szydera
Ja oglądałem : Francja-Hiszpania :
Lata lecą i nic się nie zmienia jeśli chodzi o poziom gry Hiszpanów...a przecież Mama Pani Kukulskiej śpiewała kiedyś : nic nie może przecież wiecznie trwać,chyba jednak ten tekst nie dotyczył La Furia Roja :klawik.
Wczoraj jak momentami włączyli tiki-takę to rozklepywali Francuzów niemiłosiernie a ci przecież mają również zacną pakę i tandeciarzami w żadnym wypadku nazwać ich nie można.
Wynik nie odzwierciedla w pełni gry obu zespołów,gdyby nie kardynalny błąd Victora Kassai w 30 minucie meczu (Pedro ścięty jak drzewo w polu karnym,komentatorzy twierdzili,że ten faul dojrzałby nawet Steve Wonder) do tego dwie 100% sytuacje Xaviego i Pedro.Francuzi grali przyzwoicie,Benzema w pierwszej części miał kilka dobrych zagrań,Valbuena z Ribery tyrali przez cały mecz jak chłop w polu,ale to nie wystarczyło na zneutralizowanie czerwonej armady.
Nie wiem ile jeszcze lat będzie trwała ta dominacja,ale jak ktoś uważni śledzi Primera Division czy ogląda młodzieżówkę Hiszpańską to wie,że szykują się następne klony Xaviego czy Iniesty :ok

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44671
Miasto
Gdzieś w Polsce

Może zamknijmy temat i nie rozmawiajmy więcej o reprezentacji RP? :papież

:bomba

A

Anonymous

Kamelka napisał:
Kamelka nie rób mi koło pióra :szydera to nie jest temat o polskiej piłce nożnej tylko ogólnie o futbolu :klawik.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44671
Miasto
Gdzieś w Polsce

Hornet napisał:
Kamelka napisał:
Kamelka nie rób mi koło pióra :szydera to nie jest temat o polskiej piłce nożnej tylko ogólnie o futbolu :klawik.
:scratch
No nie wiem. Przy obecnej sytuacji "Polskiej Piłki", gdzie jedynie reprezntacja jest w stanie wygrać z rezerwową drużyną San Marino, jest to dobry pomysł.
Można wtedy założyć temat - Dobry futbol, rozgrywki pucharowe i klubowe - nie dotyczy reprezentacji Polski... :scratch
i gitara !!

:p :p :p

A

Anonymous

Dobrze Kamelka-nie widzę,żadnego problemu-załóż taki temat i będziemy pisali w obydwu :)

A

Anonymous

Po pierwszym półfinale Champions League mogę tylko napisać : Chryste Panie :facepalm ,nigdy nie widziałem tak słabo grającej Barcy,teraz cała nadzieja w Realu :yes master .

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1

Nadzieją matką głupich: 4:1 drugi półfinał, Lewandowski :dziwak i Real na kolanach, chociaż mają kontakt :klawik.

A

Anonymous

Cóż to jakaś epidemia...analogicznie do wcześniejszej wypowiedzi : dawno nie widziałem tak słabo grającego Realu.
Borussia nie błysnęła na tle anemicznego rywala niczym szczególnym a Lewy zaprezentował swój normalny poziom : wykorzystana jedensatka,obrót w polu karnym i dwukrotne przyłożenie nogi w odpowiednim miejscu i czasie.Ale PR robi swoje choć tak naprawdę nigdy nie będzie mógł nawet wiązać butów Messiemu czy CR7 :wariat

polak900 napisał:
Nadzieja matką głupich
dr.Polak prawdziwy z Ciebie erudyta :ok Ciekawe czy powiedziałbyś to samo tym którzy dzięki nadziei przeżyli Gułag czy Konzentrationslager ??

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1

Ja żyje w innych czasach:) szczerze nie interesuje się historią tak jak ty
Mogę im powiedzieć tylko wielkie dzięki za to co zrobili :england

Co do Lewandowskiego, zrobił to co napastnik zrobić powinien, wykorzystał dogodne sytuacje, które stworzyli koledzy z drużyny.
On do tego jest i będzie za to właśnie sowicie wynagradzany
Nie ma co tu porównywać go do Messiego czy CR7 jest to trochę wyższa półka.

Lewandowski to piłkarz tego typu: strzelić i zapomnieć, ale to też trzeba umieć robić, gadaniem się tego nie zrobi :p

A

Anonymous

Nie było mnie trochę na forum, a tu taka posucha w temacie? Liga się skończyła, Legia mistrz, zespoły spadły z ligi (mój GKS niestety), inne do niej awansowały, jeszcze inne nie dostały licencji :p Reprezentacja nadal walczy (ironia..:/) w eliminacjach, wczoraj zaczął się Puchar Konfederacji (Neymar już szaleje), a tu taka cisza?

A

Anonymous

Viper-spokojnie,wszystko pod kontrolą :hippie
Puchar Konfederacji oglądam i zarówno Włosi jak i Hiszpanie zrobili na mnie lepsze wrażenie od Canarinhos,zupełnie nie rozumiem dlaczego Scolari nie powołał Kaki i Ronaldinho :scratch

A

Anonymous

Już niedługo mecz stulecia w Pucharze Konfederacji, Hiszpania-Tahiti...Jak Hiszpanie zagrają normalnie to będzie dwucyfrówka.. A wczoraj niezły "meksyk" urządzili Włosi z Japonią :dziwak Szkoda, że nie wytrzymałem i usnąłem na meczu Brazylijczyków w drugiej połowie :p

A

Anonymous

Obserwuję ostanie mecze mojej ulubionej Brazylii i jestem pod wrażeniem jej progresu w grze :ok .O ile w towarzyskich meczach z Anglią i Francją było przeciętnie.To już na Pucharze Konfederacji jest z meczu na mecz coraz lepiej-jednak mistrzowski team trenerski Scolari & Parreira robi różnicę i już im wybaczyłem nie powołanie Kaki i Ronaldinho.Canarinhos grają coraz spójniej,mądrzej,ładniej.Neymar błyszczy,Fred jest coraz lepszy,tylne formacje też dają radę.Ja tak dalej pójdzie to za rok obok Hiszpanii,Niemców,(Argentyny?) będą głównym faworytem do zdobycia Pucharu Świata.

A

Anonymous

Brazylia rzeczywiście gra bardzo dobrze, tak trochę jakby nie oni. Nie ma jakiś wielkich fajerwerków technicznych, a jest za to bardzo skuteczna gra.. Jeżeli utrzymają taką grę do mistrzostw to będzie ich bardzo ciężko zatrzymać. Z kolei nie mogę patrzeć na grę Hiszpanów. Nie wiem, niby grają ładnie, niby skutecznie, ale (przynajmniej dla mnie) ich gra jest taka hmmm, denerwująca? Taka usypiająca przed telewizorem. Mecze Hiszpanii są jedynymi na Pucharze Konfederacji, których nie obejrzałem od początku do końca.

Do góry