Polityka na forum

Tematy związane z polityką usunąć ?

• Tak

Głosy: 45 78,9%
  • Nie

Głosy: 12 21,1%

• Głosujących
    57
Status
Zamknięty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30031
Miasto
Trololololo
fiodor99 napisał:
Oxy jak usuniesz upublicznie Twoje foty :szydera
seksi_rosja_1.jpeg

jedno z wielu, które posiadam :p

upubliczniaj, kompletnie nie mam się czego wstydzić :szef tylko traf jeszcze.

a więc tak, zostawię temat o waszych jękach, lamentach i narzekaniach ale będę go czytał.Wszystko co dotyczy polityki (newsy, zdjęcia, nawet te śmieszne zdjęcia MA LĄDOWAĆ TYLKO I WYŁĄCZANIE W TYM TEMACIE)
Rozmowy o polityce - dyskusja, polemika, poglądy opinie
pogadanka-o-wszystkim-i-o-niczym-chat-f3/rozmowy-o-polityce-dyskusja-polemika-pogl-dy-opinie-t15121.html

Jeśli choć raz cokolwiek dotyczącego polityki wyjdzie poza Temat
Rozmowy o polityce - dyskusja, polemika, poglądy opinie
pogadanka-o-wszystkim-i-o-niczym-chat-f3/rozmowy-o-polityce-dyskusja-polemika-pogl-dy-opinie-t15121.html

to wtedy skasuję wszystko tak jak ustaliłem wcześniej.Pilnujcie się, nie obrażajcie to temat zostanie.Ty programexe pilnuj się szczególnie bo niedługo twój jad wyląduje w programach z promocji.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Oxy,

ze swojej strony - dziękuję. Wzmocniłeś moją wiarę w siłę racji i w to, że ludzie mogą się dogadać. Nawet, jeżeli mają odmienne poglądy i czasem co innego cenią. Czy to nie piękne?

pozdrawiam,

:england

Areopagita

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
fiodor99 napisał:
Jaką moc może mieć jedno zdjęcie :szydera
Zdaje się że tak :scratch :szydera

Zwycięstwo demokracji

AJOLnmB.jpg

To coś tak jak w przypadku wyborów prezydenckich w Stanach Zjednoczonych w 2000 roku, kiedy to Al Gore wygrał ale przegrał.
Jemu w zamian żeby protesty uciszyć i go jakoś udobruchać, dano możliwość realizowania się na innym polu włącznie z pokryciem wszystkich kosztów z tym związanych (m.in. prywatny odrzutowiec), a kilka lat później Nagrodę Nobla.
Co dostaną w zamian "wygrani" w tych wyborach? :szydera

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
Zwycięstwo demokracji
Graf z całym szacunkiem, ale na razie zagłosowało niewielu użytkowników forum w stosunku do liczby zarejestrowanych, zatem mamy przypadek wyboru "mniejszości - większości". Ponadto proszę nie odmawiaj nam choć niewielkiej przestrzeni obok głównego tematu forum jakim są programy na wymianę poglądów, a co za tym idzie również bliższego poznania, czasami przypomnienia wydarzeń trudnych, dumnych i zapomnianych. Myślę, że poziom dyskusji mimo wszystko jest dość przyzwoity. Cieszę się, że OXY wypracował kompromis :ok Prośba do wszystkich zainteresowanych: NIE OBRAŻAJMY SIĘ NA SIEBIE, ponieważ jak można wyczytać każdemu z nas zależy na rozwoju i poziomie forum. :england

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30031
Miasto
Trololololo
to nie jest żaden kompromis, znajdę 1 błąd i kasuję, pilnowanie zrzuciłem na miauczących :szydera

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
fiodor99 napisał:
Graf [...] proszę nie odmawiaj nam choć niewielkiej przestrzeni [...]

A ja tam chcę ten prywatny odrzutowiec... :p albo przynajmniej brykę Horneta :yahoo

A

Anonymous

Areopagita napisał:
Oxy,
ze swojej strony - dziękuję. Wzmocniłeś moją wiarę w siłę racji i w to, że ludzie mogą się dogadać. Nawet, jeżeli mają odmienne poglądy i czasem co innego cenią. Czy to nie piękne?
pozdrawiam,

Areopagita
@Areopagita
Ja ten post odebrałem całkiem inaczej, w ten sposób jak napisano później:
OXYGEN THIEF napisał:
to nie jest żaden kompromis, znajdę 1 błąd i kasuję, pilnowanie zrzuciłem na miauczących :szydera
Pewnie długo nie Będziesz czekał. Dałeś pole manewru.
Pisałem wyżej w poście: Chcecie to zamykajcie, ale nie róbcie z kogoś idiotów.
Bo jak traktować takie coś?
Pozostaje czekać kiedy się pojawią.
polak900 napisał:
oxy - świetny pomysł, cały czas kombinuje jak wkurzyć moderację do tego żeby zamknęła ten i parę innych tematów, ale jak zmienisz temat postu, to w sumie mógłby zostać
Co z tego, że jest tak zrobiony, jak zawsze się sprawdza.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
slawektor napisał:
Areopagita napisał:
Oxy,
pozdrawiam,

Areopagita
@Areopagita
Ja ten post odebrałem całkiem inaczej, w ten sposób jak napisano później:
OXYGEN THIEF napisał:
Pewnie długo nie Będziesz czekał. Dałeś pole manewru.
Pisałem wyżej w poście: Chcecie to zamykajcie, ale nie róbcie z kogoś idiotów.
Bo jak traktować takie coś?
Pozostaje czekać kiedy się pojawią.
polak900 napisał:
oxy - świetny pomysł, cały czas kombinuje jak wkurzyć moderację do tego żeby zamknęła ten i parę innych tematów, ale jak zmienisz temat postu, to w sumie mógłby zostać
Co z tego, że jest tak zrobiony, jak zawsze się sprawdza.

Cóż, czas pokaże. Ja odebrałem decyzję Oxego życzliwie, jako podjętą pod wpływem argumentacji, że tak naprawdę nikt nie traci a niektórzy zyskują. Jeżeli to miałby być pozór, aby nie wyglądało, że się z nami, których tak grzecznie określa, miauczącymi, nie liczy i oczekiwanie na czyjąś wpadkę, aby skasować całość, to byłoby to przykre i nieżyczliwe. Ja tak Oxego nie postrzegam, dlatego myślę, że trzeba być dobrej myśli. A czas pokaże.

Nie należy się tym przejmować, że nas nie lubią, za to co robimy. Tak u nas bywa. Tak było i pewnie będzie. Przypomnę tylko, że gdy Piłsudski o Polskę się troszczył, to go okrzyknięto oszołomem "mówili, żeśmy stumanieni". Dlatego też naszym Koleżankom i Kolegom może przeszkadzać nasze zatroskanie krajem. Tak jak pisałem, mienią się wśród nas różne wybory - można preferować to co ludyczne, można oprócz zabawy mieć i miejsce na powagę. Tym co pozostaje dla mnie tajemnicą, to dlaczego preferujący zabawę uważają, że Ci czasem poważni powinni się do nich dostosować, albo nie mieć głosu? Jak to się ma do wolności słowa i myśli, bo przecież nikt tu regulaminu ani formuły samym faktem rozmowy o sprawach publicznych nie łamie.

A

Anonymous

Karwasz twarz...strzeżcie się dywersantów :papież
A ja zastosuję inną taktykę...i nie będę pisał w tym temacie :szydera .

A

Anonymous

Specjalnie zrobiłem sobie przerwę na forum, bo co wrzuciłem jakiś post to pojawiały się trzy głosy krytyki..Wracam po tygodniu i widzę coś co przeczuwałem..Niektórych bardzo rażą ważne tematy.. Wrzucajcie dalej tematy, że pojawiła się wersja programu X o numerze 2.32023836, która pozwala pisać w suahili..To na pewno bardzo interesujące..Bawcie się dalej w swoim kółku wzajemnej adoracji. :)
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego. :hi

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
OXYGEN THIEF napisał:
nie, mowa o innych tematach, jękach, kwikach, płaczach, żalach, lamentach :wariat .
Pochwalam. Faktycznie ostatnio dużo pojawia się tego u nas na forum. Dlatego warto zrobić z tym porządek. Jednak jak znam naszą polską naturę to za chwile znowu pojawią takie tematy, co najwyżej w innej formie. Bo taka już Polaków natura że wolą narzekać jak to jest źle niż wziąć się do roboty i coś zmienić. Do wyborów nie pójdą bo powiedzą że to nic nie da, pracy lepszej nie poszukają bo powiedzą że takiej lepszej nie ma albo nawet wcale nie ma więc co w takiej sytuacji większość zrobi, powiedzą sobie najlepiej usiąść na czterech literach i ponarzekać - bo to nie boli, żadnego wysiłku nie trzeba w to wkładać i nic nie kosztuje. Wszak od narzekania jeszcze podatków nie trzeba płacić :szydera
Hmmm a gdyby trzeba było płacić, to pewnie Polska nie miałaby żadnego zadłużenia :szydera

Jednakże pamiętajmy moderatorzy, że trochę konstruktywnej krytyki zawsze się przyda :klawik.
:hi

Status
Zamknięty.
Do góry