Polityka na forum

Tematy związane z polityką usunąć ?

• Tak

Głosy: 45 78,9%
  • Nie

Głosy: 12 21,1%

• Głosujących
    57
Status
Zamknięty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30028
Miasto
Trololololo
:hi Hej Ho, jako że na forum ostatnimi czasy jest trochę jęczenia, narzekania, mlaskania i płaczu związanego z polityką.Wpadłem na wyśmienity pomysł (tak zdarza mi się :wariat )zapytania wszystkich użytkowników czy wam takie tematy pasują czy nie, mi osobiście nie bo jest tego coraz więcej i nie mam ochoty sprawdzać wszystkich tematów, nawet mi się tego nie chce czytać jak jest źle i niedobrze w naszym pięknym kraju.

Pilnować się nie pilnujecie z tymi tematami więc zapytam w ankiecie czy kasowanko robić i wywalić ten cały chlew polityczny czy zostawić (warunek ładne zachowanie). Dla jasności , nikt mi nic nie kazał, nic mi nie zasugerował, nie dostałem żadnego maila od nie wiadomo kogo.

Ciao :francuz

A

Anonymous

Czyli do wywalenia pójdzie też:
Śmieszne filmy,zdjęcia itp
Zdjęcia i wiadomości mniej śmieszne...
??

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30028
Miasto
Trololololo
nie, mowa o innych tematach, jękach, kwikach, płaczach, żalach, lamentach :wariat .

A

Anonymous

Oxiak-tylko nie wywalaj mojego tematu o harataniu w gałę :szydera i Żołnierzach Bohaterach :yes master
Zdjęcia śmieszne i mnie śmieszne powinny polecieć...bo tam też jest dużo akcentów politycznych.
Tak samo zauważyłem przemycanie polityki do tematu z clipami muzycznymi...proponuję do kasacji :szef .
OXYGEN THIEF napisał:
nie, mowa o innych tematach, jękach, kwikach, płaczach, żalach, lamentach :wariat .
Karwasz twarz...walnąłeś kumulację :eek: bo tylko Ci nie kwiczą i nie płaczą :szydera

Śnieżynka

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Polska
Tak dla mnie tematy związane z polityką powinny być usunięte polityki mamy dość na co dzień, niech chociaż na forum będzie spokój

A

Anonymous

Moim zdaniem również takie tematy powinny być usuwane, na forum jest tak naprawdę kilka osób, które bardzo chętnie wypowiadają się w tym temacie, więc jeżeli te osoby będą chciały dalej rozmawiać na tematy polityczne, to zawsze mogą wysyłać do siebie PW, nie trzeba rozmawiać o tym publicznie, także nikt na tym nie straci :)

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Zostawmy polityke prosiakom przy korycie, a sami zajmijmy sie wazniejszymi sprawami :)

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44672
Miasto
Gdzieś w Polsce
Nasze forum to Programy Za Darmo i przy tym zostańmy. :ok Jest tyle forów (czy for?) politycznych, że każdy kto chce może tam pisać. Tu darujmy to sobie.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
443
Uważam, że polityka i tak wszędzie, gdzie tylko można. Nasze forum to miejsce, w którym ludzie muszą odpocząć od polityki. Komu ciekawa polityka, te można znaleźć forum o polityce i tam się zrealizować.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Wywalić, jak widzę tematy polityczne i wywody na kilka stron to mi się tego czytać nawet nie chce , ileż można . Powinno być z umiarem , ale jak umiaru nie ma :jezyk Można to porównać do telenoweli gdzie zagra Robert Lewandowski :jezyk

A

Anonymous

OXYGEN THIEF napisał:
:hi Hej Ho, jako że na forum ostatnimi czasy jest trochę jęczenia, narzekania, mlaskania i płaczu związanego z polityką.Wpadłem na wyśmienity pomysł (tak zdarza mi się :wariat )zapytania wszystkich użytkowników czy wam takie tematy pasują czy nie, mi osobiście nie bo jest tego coraz więcej i nie mam ochoty sprawdzać wszystkich tematów, nawet mi się tego nie chce czytać jak jest źle i niedobrze w naszym pięknym kraju.
Mam takie uwagi merytoryczne. Stwierdzenie, że jest to głosowanie w sprawie tematów politycznych jest zbyt ogólne. Mógłbym bez trudu udowodnić, że Programy z promocji / Freebies też wiążą się z polityką. :dziwak Nie wiem czego dotyczy głosowanie?

Uważam, że powinno być postawione konkretne pytanie: Czy jesteś za usunięciem tematu... lub tematów... W zasadzie nad każdym z nich powinno odbyć się oddzielne głosowanie. :szydera Wtedy byłoby wszystko jasne bez względu na wynik głosowania. To taki mój kij w mrowisko. :hippie

:hi

A

Anonymous

Swoje zdanie na ten temat wyraziłem dość wyraźnie w sierpniu

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
co prawda zostałem oczywiście zjechany ale zdania nie zmieniłem i dla tego
pomysł popieram

Status
Zamknięty.
Do góry