Polityka na forum

Tematy związane z polityką usunąć ?

• Tak

Głosy: 45 78,9%
  • Nie

Głosy: 12 21,1%

• Głosujących
    57
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

viper218 napisał:
Niektórych bardzo rażą ważne tematy.. Wrzucajcie dalej tematy, że pojawiła się wersja programu X o numerze 2.32023836, która pozwala pisać w suahili..To na pewno bardzo interesujące..

Cóż, tematyka tego forum, to głównie właśnie programy itp, rejestrując się tutaj chyba miałeś tego świadomość prawda? A ostatnio niektóre osoby uparły się, aby zamienić to forum, na jakieś forum polityczne, co jak widać większości osób nie odpowiada :)

Polityka jest wszędzie, w telewizji, w radiu, na ulicy, dosłownie wszędzie, odpocznijmy od niej chociaż na forum

A

Anonymous

Andy napisał:
OXYGEN THIEF napisał:
nie, mowa o innych tematach, jękach, kwikach, płaczach, żalach, lamentach
Bo taka już Polaków natura że wolą narzekać jak to jest źle niż wziąć się do roboty i coś zmienić. Do wyborów nie pójdą bo powiedzą że to nic nie da, pracy lepszej nie poszukają bo powiedzą że takiej lepszej nie ma albo nawet wcale nie ma więc co w takiej sytuacji większość zrobi, powiedzą sobie najlepiej usiąść na czterech literach i ponarzekać - bo to nie boli, żadnego wysiłku nie trzeba w to wkładać i nic nie kosztuje.
EGOIZM przemawia przez Ciebie Fąflu :( .
Czyli co ? Ci którzy : wydają kaskę w eleganckich butikach na Kurfürstendamm albo kupują 3 razy w tygodniu szynkę parmeńską w delikatesach "Alma"...nie mogą ująć się słowem i wesprzeć przynajmniej duchowo tych z 1000 złotową emeryturą po 40 latach tyrania ?? Nie widzę w tym żadnego związku przyczynowo skutkowego...zaprawdę dziwne rzeczy piszesz Przyjacielu :eek:

viper218 napisał:
Specjalnie zrobiłem sobie przerwę na forum, bo co wrzuciłem jakiś post to pojawiały się trzy głosy krytyki..Wracam po tygodniu i widzę coś co przeczuwałem..Niektórych bardzo rażą ważne tematy.. Wrzucajcie dalej tematy, że pojawiła się wersja programu X o numerze 2.32023836, która pozwala pisać w suahili..To na pewno bardzo interesujące..Bawcie się dalej w swoim kółku wzajemnej adoracji.
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.
Viper-karwasz twarz...nie wygłupiaj się.Czepiają się bo chyba ich troszkę boli,gdybyśmy pisali kłamstwa albo rzeczy neutralne to przecież nikt by nie reagował :wariat .
Skoro jest odzew to znaczy,że nasz praca organiczna ma sens.
Poza tym przecież nikt tu nikogo nie atakuje ad personam...nie jedziemy się z imienia i nazwiska :szydera .
Wracaj Bracie :friends !

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Apel do wszystkich przeciwników polityki na forum!

Ponieważ deklarujecie niechęć do tematów politycznych, chcecie ich skasowania nie bacząc na tych, którzy je lubią, może przemyślelibyście kwestię rezygnacji z wypowiadania się w temacie.
Przemyślcie rezygnację z wchodzenia i czytania postów politycznych, bo przecież nie musicie tego robić. Jeśli nie podoba się Wam jakiś program w TV, sięgacie po pilota. Kto ma pilota, ten ma władzę. Zapilotujcie więc swoją myszką w taki sposób, by ominąć te, Waszym zdaniem, zbędne posty. To nic trudnego! :gwizdek
Nie bądźcie psami ogrodnika, z całym szacunkiem dla ras wszelakich, psiego życia i bycia, no może poza wyjątkiem jednego, o którym twittował Joachim B. :wariat
Kiedyś na krakowskich Juwenaliach paradował student w koszulce z napisem na piersiach:
NIENAWIDZĘ RUSKICH
na plecach zaś:
PIEROGÓW.
Skoro ktoś nienawidzi ruskich, to będzie żądał głosowania za usunięciem ich z każdego baru? A jeśli nienawidzi Ruskich, to...? :scratch :gwizdek
:klawik.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
może przemyślelibyście kwestię rezygnacji z wypowiadania się w temacie.
Przejrzałem pobieżnie tematy o polityce i nie dostrzegłem żeby ktoś ich nielubiący namiętnie się tam wypowiadał
Przemyślcie rezygnację z wchodzenia i czytania postów politycznych
Myślisz że jeśli ktoś nie lubi to tam wchodzi i czyta ...nie dodawaj sobie ...to nic trudnego :gwizdek
Ponieważ deklarujecie niechęć do tematów politycznych, chcecie ich skasowania nie bacząc na tych, którzy je lubią
odbijam piłeczkę
Ponieważ deklarujecie chęć do tematów politycznych, nie chcecie ich skasowania nie bacząc na tych, którzy ich nie lubią :klawik.

Zamiast wywijać szabelka zróbcie coś konkretnego ...

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
remool napisał:
może przemyślelibyście kwestię rezygnacji z wypowiadania się w temacie.
Przejrzałem pobieżnie tematy o polityce i nie dostrzegłem żeby ktoś ich nielubiący namiętnie się tam wypowiadał
Przemyślcie rezygnację z wchodzenia i czytania postów politycznych
Myślisz że jeśli ktoś nie lubi to tam wchodzi i czyta ...nie dodawaj sobie ...to nic trudnego :gwizdek
Ponieważ deklarujecie niechęć do tematów politycznych, chcecie ich skasowania nie bacząc na tych, którzy je lubią
odbijam piłeczkę
Ponieważ deklarujecie chęć do tematów politycznych, nie chcecie ich skasowania nie bacząc na tych, którzy ich nie lubią :klawik.

To jak to właściwie jest? Jesteś za a nawet przeciw skasowaniu polityki? Z treści wynikałoby, że za, z drugiej strony wchodzisz, czytasz, piszesz, polemizujesz.
To tak jak z męskimi narządami. Część wchodzi, część nie, a mimo to uczestniczy w stosunku. :eek:o

Nie rozumiem odbicia piłeczki. Jak kilku forumowiczów wyjdzie z tematem likwidacji postu np. co nam gra w duszy, czego aktualnie słuchasz, to będziesz za czy przeciw?

Z tym machaniem szabelką daj sobie spokój, bo się skaleczysz... :klawik.

A

Anonymous

remool napisał:
Legionisto-dlatego właśnie gdzie się da prowadzimy pracę u podstaw + bierzemy czynny udział w wyborach i zgromadzeniach ulicznych.Na razie to tylko tyle i ...aż tyle.Niestety drugiej Grecji nie ma na razie z kim robić...co mnie osobiście bardzo dziwi bo z tego co wiem nie ustawiają sie u nas kolejki do zapisów chociażby na takiego Range Rovera Evoque :klawik. .

lec

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
patrząc na was "politykow" z dala, zauważam ze nic nie widzicie. wszyscy jesteśmy na tym forum gośćmi, a wy mówicie nie zaglądajcie na tematy, nie przeszkadzamy nikomu, ale nie widzicie jednego ze was tutaj nie chcą.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Na prace u podstaw w Polsce jest już za późno...społeczeństwo zdziadziało i nic i nikt już tego nie zmieni. Potrzebne są bardzo radykalne działania o których niestety nie mogę napisać
bastylia.jpg
lub moje podejście Sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem i nie patrzeć na nic

Z tym machaniem szabelką daj sobie spokój, bo się skaleczysz... :klawik.
Ja nie boje się skaleczyć a ty chyba tak...słowa, słowa słowa typowe podejście do sprawy człowieka bez męskich narządów :)

A

Anonymous

Ah jak tu niektórzy ostatnio się lubią, aż miło popatrzeć :szydera :szydera Jechać po sobie o taką głupote, idźta lepi na andrzejki :p

A

Anonymous

remool napisał:
Na prace u podstaw w Polsce jest już za późno...społeczeństwo zdziadziało i nic i nikt już tego nie zmieni. Potrzebne są bardzo radykalne działania o których niestety nie mogę napisać
Jedno wyklucza drugie...dlatego pisałem o drugiej Grecji a Ty o zdobyciu Bastylii...z dziadami barykad nie da się budować :(

marsellus napisał:
Jechać po sobie o taką głupote, idźta lepi na andrzejki :p
Nie bądź złośliwy...nie mogę dzisiaj chlać bo mam...grypę żołądkową :chory :szydera

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Nie wiem jak statystyki na forum - czy polityka zaczyna dominować nad softem ale według mnie tego typu tematy zupełnie mi nie przeszkadzały. Traktowałem je w w pewnym sensie jako taki mały przerywnik odbiegający od tematyki softu i z ciekawością zaglądałem w tematy typu "Zdjęcia i wiadomości mniej śmieszne" lub "Śmieszne filmy i zdjęcia" (temat wg mnie niepolityczny)
A znajdując tego typu tematy na tym forum nie musiałem się "przesiadać" na inne fora związane z polityką itp.

A

Anonymous

lec napisał:
patrząc na was "politykow" z dala, zauważam ze nic nie widzicie. wszyscy jesteśmy na tym forum gośćmi, a wy mówicie nie zaglądajcie na tematy, nie przeszkadzamy nikomu, ale nie widzicie jednego ze was tutaj nie chcą.
No właśnie...wszyscy jesteśmy gośćmi :hippie a jakoś nie słyszałem od Gospodarza tego Forum,że czuje się przez kogokolwiek z nas obrażony...więc w czym problem ??
A co do tego : nikt was tutaj nie chce...to z własnego doświadczenia wiem : nic to.
Pewna Panna kiedyś tak do mnie powiedziała...pobiegałem za nią 2 lata...i zmieniła zdanie :szydera .

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
to nie karnawał
ale tańczyć chcę
i będę tańczył z nią po dzień
to nie zabawa
ale bawię się
bezsenne noce senne dnie

to nie kochanka
ale sypiam z nią
choć śmieją ze mnie się i drwią

taka zmęczona
i pijana wciąż
dlatego nie
NIE PYTAJ WIĘCEJ MNIE

nie pytaj mnie dlaczego jestem z nią
nie pytaj mnie dlaczego z inną nie
nie pytaj mnie dlaczego myślę że
że nie ma dla mnie innych miejsc

nie pytaj mnie co ciągle widzę w niej
nie pytaj mnie dlaczego w innej nie
nie pytaj mnie dlaczego ciągle chcę
zasypiać w niej i budzić się

te brudne dworce
gdzie spotykam ja
te tłumy które cicho klną
ten pijak który mruczy coś przez sen
że PÓKI MY ŻYJEMY ona żyje też

NIE PYTAJ MNIE
NIE PYTAJ MNIE
C0 WIDZĘ W NIEJ

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Status
Zamknięty.
Do góry