Trochę statystyki na ten moment:antbil007 napisał:Odnotowałem, iż co niektórzy przeciwnicy tematów 'politycznych' gro śladów swojej aktywności na forum pozostawia nigdzie indziej, a właśnie w postach politycznych. ...
PiotrN72 napisał:Nie wiem jak statystyki na forum - czy polityka zaczyna dominować nad softem ale według mnie tego typu tematy zupełnie mi nie przeszkadzały. Traktowałem je w w pewnym sensie jako taki mały przerywnik odbiegający od tematyki softu i z ciekawością zaglądałem w tematy typu "Zdjęcia i wiadomości mniej śmieszne" lub "Śmieszne filmy i zdjęcia" (temat wg mnie niepolityczny)
A znajdując tego typu tematy na tym forum nie musiałem się "przesiadać" na inne fora związane z polityką itp.
To bardzo proste...istnieje dość zasadnicza różnica między pojęciem "polityka na forum" a "polityka forum". Ty starasz się przekonać w swojej wypowiedzi, że autor wątku ma na myśli to drugie...a to nieprawda, co widać jasno na podstawie mojego cytatu. To była taka luźna uwaga, żeby nie zapuszczać się zbyt daleko w interpretowaniu, bo faktycznie trzeba wtedy spytać "co autor miał na myśli".remool napisał:ichito ni w ząb nie ogarniam twojego przekazu....przypomina mi się szkoła i pytanie pani profesor ...co wieszcz miał na myśli ?
lec napisał:#Areopagita
== Więcej Leca w lecu, lecu!==
zdolny jestes, kontynuuj, choc mam wrazenie jest to jarmraczny okrzyk, jarmarcznego wierszoklepy, ale nie zalamuj sie.
a cala twoja wypowiedz to slowotok, o wszystkim i o niczym
Na początku chciałbym sprostować: nie wierszoklepa :nea , jak to pierwszy raz użył lec, a powtórzył Hornet, a wierszokleta. To tak jakby np. o lichym adwokacinie napisać kałzyperda a nie kauzyperda.Hornet napisał:...lepiej być jarmarcznym wierszoklepą niż wiejskim głupkiem...i wymiana "uprzejmości" będzie trwać bez końca...
Wiesz co ichito ...do tej pory ceniłem Cie za porady i wiedze w tematach dt zabezpieczeń systemu ale teraz dowaliłeś jak ruski pod Stalingradem. Na jakiej podstawie doszedłeś do tak owocnych wniosków, że ja usiłuje w swojej wypowiedzi udowodnić, że antbil007 ma na myśli " to drugie " czyli polityka forum skoro moja wypowiedz tyczyła się wątku Polityka na forum w którym o dziwo obecnie piszemy ? Napisałem wyraźnie , że pisanie postów w temacie Polityka na forum nie może być równoznaczne z "odnotowaniem " tych osób jako aktywnych w tematach politycznych ponieważ tematem czysto politycznym na naszym forum jest wątek zatytułowany Rozmowy o polityce - dyskusja, polemika, poglądy opinie a w nim, jak widać, nie wszyscy którzy piszą w temacie Polityka na forum się udzielają....To bardzo prosteichito napisałTo bardzo proste...istnieje dość zasadnicza różnica między pojęciem "polityka na forum" a "polityka forum". Ty starasz się przekonać w swojej wypowiedzi, że autor wątku ma na myśli to drugie...a to nieprawda, co widać jasno na podstawie mojego cytatu. To była taka luźna uwaga, żeby nie zapuszczać się zbyt daleko w interpretowaniu, bo faktycznie trzeba wtedy spytać "co autor miał na myśli".remool napisał(a):ichito ni w ząb nie ogarniam twojego przekazu....przypomina mi się szkoła i pytanie pani profesor ...co wieszcz miał na myśli ?
lec napisał:#Areopagita
zdolny jestes, kontynuuj, choc mam wrazenie jest to jarmraczny okrzyk, jarmarcznego wierszoklepy, ale nie zalamuj sie.
o polnocy jestes prawdopodobnie bardzo zmeczony i czytasz i karmisz się tylko fragmentami, przecztaj dzis z rana ze spokojem moje wypowiedzi w tym temacie,
a cala twoja wypowiedz to slowotok, o wszystkim i o niczym
sugerujesz, interpretujesz, moje wypowiedzi, ale poczytaj swoje, nie mowisz o sobie, tylko odwolujesz sie do innych. a skad ty wiesz co mysla inni?
patrząc na was "politykow" z dala, zauważam ze nic nie widzicie. wszyscy jesteśmy na tym forum gośćmi, a wy mówicie nie zaglądajcie na tematy, nie przeszkadzamy nikomu, ale nie widzicie jednego ze was tutaj nie chcą.
lec napisał:i co ma z tym
==Bo jak mawiał Marks, im gorzej dla klasy robotniczej tym lepiej.==
i nie obchodzi mnie czy #areopagita, zna marksa, a może i engelsa,
czy debiutuje jako wierszopisarz.
ToGor napisał:Forum polityczne PZD - nie jestem jego zwolennikiem, bo ilu ludzi - tyle opinii.
Chodzi mi głównie o "ostre" wypowiedzi niektórych użytkowników.
Takie forum odwiedzam zawsze z chęcią - jednak tematy polityczne budzą "diabła" w oponentach /nigdy Ich nie brakuje z tego co widzę/ i nie służy to raczej dobrym relacjom między wszystkimi użytkownikami.
Chryste Panielec napisał:#hornet, nie czytasz uważnie, piszesz o skutkach, a nie o przyczynach
temat watku **polityka na forum**, potworze **polityka na forum**
i co ma z tym
==Bo jak mawiał Marks, im gorzej dla klasy robotniczej tym lepiej.==