Is the above giveaway already expired? Thanks for the message!
From Sep 3rd to Sep 17th, everyone can free get the giveaway software
Instructions
Unique Giveaway Code is supplied by COMPUTERBILD (#25/2017 from Nov 24, 2017).
Dzięki @bene :dziękuę , skasowane...no proszę Cię ...
I znowu nie sprawdzacie co wrzucacie. To nie jest żadna promocja ale program wyłącznie dla prenumeratorów. Tylko prenumeratorzy otrzymują specjalny numer "Giveaway code" umożliwiający rejestrację i otrzymanie numeru seryjnego licencji...PowerArchiver 2018 Standard
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Nie opowiadaj głupot tylko dokładnie przeczytaj!!!I znowu nie sprawdzacie co wrzucacie. To nie jest żadna promocja ale program wyłącznie dla prenumeratorów. Tylko prenumeratorzy otrzymują specjalny numer "Giveaway code" umożliwiający rejestrację i otrzymanie numeru seryjnego licencji...
Po pierwsze nie krzycz. Po drugie wprowadzasz szum informacyjny. Po trzecie wyraźnie napisano "Unique Giveaway Code is supplied by BetaNews.com". Jak nie rozumiesz to trudno... Unique Giveaway Code jest potrzebny żeby zarejestrować się na stronieNie opowiadaj głupot tylko dokładnie przeczytaj!!!
Warunkiem otrzymania kodu jest założenie lub posiadanie konta :Po pierwsze nie krzycz. Po drugie wprowadzasz szum informacyjny. Po trzecie wyraźnie napisano "Unique Giveaway Code is supplied by BetaNews.com". Jak nie rozumiesz to trudno... Unique Giveaway Code jest potrzebny żeby zarejestrować się na stronieZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
(którą podałeś) w celu otrzymania licencji. Unique Giveaway Code legalnie otrzymują tylko prenumeratorzy magazynu Beta...
Wszystkie emaile przy próbie rejestracji są odrzucane jako tak zwane temporary. Wszystkie polskie! Rasizm??? Próbowałem na 8. Różne domeny. 4 były komercyjne. Żaden chwilowy.Warunkiem otrzymania kodu jest założenie lub posiadanie konta :Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Wymagane czytanie ze zrozumieniem!
@Camel1965 w tym przypadku ma rację:Wszystkie emaile przy próbie rejestracji są odrzucane jako tak zwane temporary. Wszystkie polskie! Rasizm??? Próbowałem na 8. Różne domeny. 4 były komercyjne. Żaden chwilowy.
Tak to na jakich??? Mi odrzuca wszystko. Tymczasowe też. Odrzuciło mi wszystkie moje emaile nie będące tymczasowymi... Podaj jakiego tymczasowego nie odrzuca?@Camel1965 w tym przypadku ma rację:
Odwiedzasz tę stronkę
zakładasz konto, klikasz na Get Serial Code, po chwili pojawi się kod i potem odwiedzasz tę stronkę
podajesz kod i po chwili dostaniesz klucz na maila.
Działą na mailach tymczasowych, sprawdziłem.
Ja korzystam z wtyczki do tymczaowych maili, wtyczka zwie się Bloody Vikings!Tak to na jakich??? Mi odrzuca wszystko. Tymczasowe też. Odrzuciło mi wszystkie moje emaile nie będące tymczasowymi... Podaj jakiego tymczasowego nie odrzuca?
No dobra Bloody Vikings też mam ale z jakiej konkretnej domeny??? Możesz podać? Tam masz kilkanaście domen to tylko agregator różnych skrzynek. Wiele domen z Bloody Vikings mi odrzucało.Ja korzystam z wtyczki do tymczaowych maili, wtyczka zwie się Bloody Vikings!
Zaskoczyło na tej skrzynce
domena @mail4gmail.com , taką automatycznie wstawił Krwawy Viking jak wybrałem z prawokliku temp-mail.org.No dobra Bloody Vikings też mam ale z jakiej konkretnej domeny??? Możesz podać? Tam masz kilkanaście domen to tylko agregator różnych skrzynek. Wiele domen z Bloody Vikings mi odrzucało.