PrivaZer PRO v4.0.98 (1-year license)
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Przecież to jest ten sam link co wyżej.PrivaZer Pro 4.0.104 (1-year license)
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Możesz tłumaczyć a do dubla nr. 1 i tak nic nie dociera![]()
Załóż okulary i jeszcze raz przeczytaj.Przecież to jest ten sam link co wyżej.
Pilnuj trutniu swoich wypocin!Możesz tłumaczyć a do dubla nr. 1 i tak nic nie dociera![]()
Link do promocji jest ten sam, to że dev. wydał nowszą wersję programu jest równoznaczne z nową promocjąZałóż okulary i jeszcze raz przeczytaj.
Tak oczywiście jest nowa wersja softu.Link do promocji jest ten sam, to że dev. wydał nowszą wersję programu jest równoznaczne z nową promocją![]()
v4.0.104 (28 Marzec 2025)
+ Zwiększona prędkość
+ Drobne poprawki błędów
+ Ulepszony system UI : high DPI
+ Nowa opcja
Co ma wspólnego nowa wersja z tym samym linkiem do promocji.Tak oczywiście jest nowa wersja softu.
To spróbój sobie aktywować nową wersję po promocji.Co ma wspólnego nowa wersja z tym samym linkiem do promocji.
Jeśli mam klucz to oczywiście że aktywuję po promocji, wstawiłeś dubel, przyznaj się.To spróbój sobie aktywować nową wersję po promocji.
Nie aktywujesz po promocji a klucz możezs sobie wsadzić do ....Jeśli mam klucz to oczywiście że aktywuję po promocji, wstawiłeś dubel, przyznaj się.
do notatnika to wiem, żródło takiej informacji o aktywacji.Nie aktywujesz po promocji a klucz możezs sobie wsadzić do ....
You can activate PrivaZer after a promotion, provided you have received the necessary activation key or license code for the promotion. After purchasing or obtaining the promotion, follow the instructions given by the promotion (typically, they will provide you with a key or activation code). You can then enter this key within the PrivaZer application to activate it.
If you are unsure of the process or did not receive an activation key, I recommend checking the promotion's details or contacting PrivaZer's support team for assistance.