Mam klucz z pierwszej promocji, zakład że odpali na tej nowej jak i przyszłych wersjach?Tak oczywiście ale na wersję softu z promocji ale nie dożywotnią aktualizac
Mam klucz z pierwszej promocji, zakład że odpali na tej nowej jak i przyszłych wersjach?Tak oczywiście ale na wersję softu z promocji ale nie dożywotnią aktualizac
Nie uprawiaj piractwa.Mam klucz z pierwszej promocji, zakład że odpali na tej nowej jak i przyszłych wersjach?
Oxy coś czuje, że dostaniesz na twardo odsiadkę i to z górnej półki tj. max 5 lat. A teraz na serio - piractwo programów komputerowych to w mysl prawa autorskiego kopiowanie lub dystrybucja bez zgody właściciela. Jest jeszcze termin - hakerstwo, ale tu jakby nie za batdzo można było coś podciągnąć z tego. Jeżeli przy pierwszej promo byl legalny kluczyk od właściciela i zadziała z każdą następną wersją tzn. że licencja byla liftime z opcją update. Gdyby bylo inaczej zapewne kluczyk by nie zadziałał.Nie uprawiaj piractwa.
Niby tak ale w internetach piszą ze bocian może ranić uczucia LPGPKP+-XYZPs. 2 a tak apropos przy okazji to nie wiem Oxy czy zauważyłeś, ze mamy wiosnę i czas na zmianę bałwanka na np. bociana