A
Anonymous
Mavio-ewidentnie Ci się nudzi . Tu nie ma żadnego "dylematu".AG+Webroot bez żadnego pytajnika.mavio napisał:pozostałby appguard + webroot?
Czy miał ktoś podobny dylemat?
Mavio-ewidentnie Ci się nudzi . Tu nie ma żadnego "dylematu".AG+Webroot bez żadnego pytajnika.mavio napisał:pozostałby appguard + webroot?
mavio napisał:Bo jeśli nie to nie wiem, czy nie wywalić adguarda, bo nie jest bardzo lekki, a powrócić do adblocka i pozostałby appguard + webroot?
na webroot często są promocje, ale jak ich zabraknie to może skusze się na baidu , albo 360 internet security ;Filozof napisał:Ja bym tam nie czekał na promocje, tylko starał się ułożyć sobie zabezpieczenia z darmowego oprogramowania. Z piratów nie korzystam, a szukanie na gwałt promocji, gdy upływa termin licencji jest dość stresujące.
Mavio-bardzo dobry wybór ,możesz wywalić SS free bo przy AG jest zbędny.mavio napisał:na webroot często są promocje, ale jak ich zabraknie to może skusze się na baidu , albo 360 internet security ;
Filozof napisał:Ja bym tam nie czekał na promocje, tylko starał się ułożyć sobie zabezpieczenia z darmowego oprogramowania. Z piratów nie korzystam, a szukanie na gwałt promocji, gdy upływa termin licencji jest dość stresujące.
yzrej napisał:Kończy mi się licencja na KIS. Czy będę bezpieczny z takim zestawem
1.appGuard
2.SpyShelter Firewall
3.Malwarebytes Anti-Malware
Czy dodać jakiś darmowy AV?