d0r0t@
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 42
Tak, na samym początku, pisałam o tym w drugim poście, ale dziś powtórzyłam - nie pomogło.Nie wiem czy robiłaś sprawdzanie integralności plików systemowych, a jeśli nie to zastosuj komendę sfc /scannow
Najdziwniejsze, że po tym nieudanym przywracaniu te opcje zasilania stały się dostępne, a po kolejnym, udanym przywracaniu jeszcze wcześniejszego punktu znów są niedostępne. Przez to przywracanie teraz będę musiała znów instalować kilka programów (w dwóch ponownie dostosować interfejs), bo przepadły, a nic to nie pomogło
Co do drugiego problemu, to nie udało mię już wczoraj rozładować tej baterii w dostatecznym stopniu, ale wyjęłam ją dziś przed podłączeniem i włączyłam laptop bez baterii - uruchomił się normalnie, bez uśpienia. Po założeniu baterii o dziwo okazało się, że przez noc rozładowała się tylko o jakieś 10%, więc nie wiem jakim cudem wczoraj była rano całkowicie rozładowana. W każdym razie przy naładowanej baterii laptop uruchomił się normalnie. Najwyraźniej to uśpienie pojawia się tylko przy rozładowanej baterii, więc dziś spróbuję ją rozładować prawie do zera przed nocą, żeby jutro rano była rozładowana i jeszcze raz wtedy sprawdzę.
A co z tymi aktualizacjami teraz mam zrobić? Włączyć (z pominięciem tych opcjonalnych), skoro i tak nie mam dostępu do tych opcji zasilania? Nie wiem co mogę zrobić aby je przywrócić. Kombinować z tymi sterownikami?