Pewnie tak. Na informatyce też tego nie uczą ale chciałem komuś nagadać i jako że się okazja nadarzyła to skorzystałemW poprzedniej wersji XF tego nie było, widocznie dodali to w nowej wersji.
Pewnie tak. Na informatyce też tego nie uczą ale chciałem komuś nagadać i jako że się okazja nadarzyła to skorzystałemW poprzedniej wersji XF tego nie było, widocznie dodali to w nowej wersji.
żeby dopisywane nie było nadal cytatem, a cytat można skrócić do pierwszego świńskiego ogonka. Przecinek, to przecież pasiasta dzika świnka, jak pamiętamPoniżej można pisać, wkleić tekst z cytatu, żeby dopisywane nie było nadal cytatem.
uBlock ukrył przycisk! ;-)Klikasz na - Wyślij obrazy -
Na PZD możesz wyłączyć uBlocka, reklam tutaj nie ma, elementów śledzących też nie.uBlock ukrył przycisk! ;-)
Wszystko zależy od filtrów w uBlockuZ uBo jest "Wyślij obrazy" pod strzałką "Odpowiedz".
Nie trzeba psuć.
Ublock origin blokuje na głównej skrypt shoutbox i nieskończenie ładujące się xhr shoutbox.
Sprawdzę zarazW temacie "Śmieszne filmy, zdjęcia itp" będąc na str. 900 i usiłując przejść na następną cofa mnie do str. 1
902 i następne to samo. Zapewne został wstawiony kod z niezamkniętym tagiem lub jakiś inny syf
Mam to samo
DziałaProblem jest efektem tego że dzisiaj usuwałem z tematu stare puste posty (nieaktualne linki, obrazy, usunięte filmiki). Łącznie było tego ponad 150 i dlatego takie kwiatki. Przebudowa cache powinna temu zaradzić.
Co się stało z
Sprawdzałem na kilku przeglądarkach i nic nie wyświetla, czyli kiedy dołączył, posty, itd