vitio
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 119
Jeżeli dokonasz personalizacji ustawień np. wielkość okna programu, theme itp. to pojawią się nowe wpisy.U mnie jest tylko 21 wpisów i w całym rejestrze nie mam więcej. To coś nie tak?[/SPOILER]
u mnie analogicznie fragment strony wygląda tak:Darowanemu koniowi ponoć w zęby się nie zagląda.
Tym bardziej, jak "koń" nie działa. :-(
Skanowanie w systemowej aplikacji Microsoft jest OK a ScanPapyrus robi jakąś sieczkę z losowego fragmentu strony.
Napisałem zgłoszenie do producenta. Zobaczymy czy może coś z tym zrobić.
Ogólnie program wygląda "staro". Jakby z Windows XP. Nawet proponuje styl interface podobny do Office 2007 lub 2010. Czyli z ponad dekady temu.
Do you guys write back on e-mails? Yesterday morning I sent an e-mail to the official address about the correction of the Polish translation, unfortunately no one answeredHello guys.
Thanks for your feedback.
For better results you should use a TWAIN driver. User Nitrogene use a WIA driver as you can see from the window title bar.
Answered the email. Thank you for updating the translation, we will update it soon.Do you guys write back on e-mails? Yesterday morning I sent an e-mail to the official address about the correction of the Polish translation, unfortunately no one answered
Skoro zaktualizowałeś to program jest niezarejestrowany a klucza z promocji już nie aktywujesz online bo aktywacja była do soboty.Jedyne co pozostaje to wydłubanie z rejestru aktywacji od kogoś kto ma zarejestrowany program + instalator.Nieopatrznie zaktualizowałem program i mam już niezarejestrowaną kopię. Czy ktoś ma instalkę promocyjnej wersji tj. 20.11, bo moja się nadpisała aktualną wersją 20.13. ?
Tutaj:Nieopatrznie zaktualizowałem program i mam już niezarejestrowaną kopię. Czy ktoś ma instalkę promocyjnej wersji tj. 20.11, bo moja się nadpisała aktualną wersją 20.13. ?
Nie da rady, bo dla każdej maszyny tworzy się unikalny RegCode. Pozostaje chyba tylko support i mieć nadzieję ....pozostaje to wydłubanie z rejestru aktywacji od kogoś kto ma zarejestrowany program + instalator.