Biuro Promocja PZD - ScanPapyrus za darmo dla użytkowników forum Programy Za Darmo :)

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Dołączył
16 Czerwiec 2010
Posty
1809
Reakcje/Polubienia
1857
Miasto
Kraków
U mnie jest tylko 21 wpisów i w całym rejestrze nie mam więcej. To coś nie tak?[/SPOILER]
Jeżeli dokonasz personalizacji ustawień np. wielkość okna programu, theme itp. to pojawią się nowe wpisy.
PS
Przywracanie rejestracji z kopi pliku .reg, wydaje się działać (nie sprawdziłem jeszcze na skanach)
Po ponownej instalacji i zablokowaniu programu na firewallu, program pozostaje zarejestrowany
 

Nitrogene

Wygadany
Dołączył
23 Listopad 2018
Posty
47
Reakcje/Polubienia
20
Darowanemu koniowi ponoć w zęby się nie zagląda.
Tym bardziej, jak "koń" nie działa. :-(
Skanowanie w systemowej aplikacji Microsoft jest OK a ScanPapyrus robi jakąś sieczkę z losowego fragmentu strony.
Napisałem zgłoszenie do producenta. Zobaczymy czy może coś z tym zrobić.
Ogólnie program wygląda "staro". Jakby z Windows XP. Nawet proponuje styl interface podobny do Office 2007 lub 2010. Czyli z ponad dekady temu.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
 

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Dołączył
11 Czerwiec 2010
Posty
4304
Reakcje/Polubienia
3270
Miasto
Polska
Darowanemu koniowi ponoć w zęby się nie zagląda.
Tym bardziej, jak "koń" nie działa. :-(
Skanowanie w systemowej aplikacji Microsoft jest OK a ScanPapyrus robi jakąś sieczkę z losowego fragmentu strony.
Napisałem zgłoszenie do producenta. Zobaczymy czy może coś z tym zrobić.
Ogólnie program wygląda "staro". Jakby z Windows XP. Nawet proponuje styl interface podobny do Office 2007 lub 2010. Czyli z ponad dekady temu.
u mnie analogicznie fragment strony wygląda tak:
---


---
znakiem tego koń działa :)
 

Nitrogene

Wygadany
Dołączył
23 Listopad 2018
Posty
47
Reakcje/Polubienia
20
Potwierdzam rozwiązanie. Doinstalowałem sterownik Twain wraz ze sterownikami producenta urządzenia wielofunkcyjnego i jest już OK.
 

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Dołączył
16 Czerwiec 2010
Posty
1809
Reakcje/Polubienia
1857
Miasto
Kraków
Hello guys.
Thanks for your feedback.
For better results you should use a TWAIN driver. User Nitrogene use a WIA driver as you can see from the window title bar.
Do you guys write back on e-mails? Yesterday morning I sent an e-mail to the official address about the correction of the Polish translation, unfortunately no one answered :(
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
28070
Reakcje/Polubienia
12004
Miasto
Trololololo
Przypominam że dziś jest ostatni dzień na aktywacje klucza z promocji :)
 

hocik

Bardzo aktywny
Dołączył
9 Październik 2012
Posty
368
Reakcje/Polubienia
286
Miasto
szczecin
Aktualnie można również skorzystać z promocyjnej ceny na
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
, licencje lifetime
wersja domowa ( na 1 użytkownika, kilka komputerów ) 25% off = 117,50 zł
wersja komercyjna 50% off = 249,90 zł
 

wit21

Nowy użytkownik
Dołączył
15 Grudnia 2019
Posty
1
Reakcje/Polubienia
0
Nieopatrznie zaktualizowałem program i mam już niezarejestrowaną kopię. Czy ktoś ma instalkę promocyjnej wersji tj. 20.11, bo moja się nadpisała aktualną wersją 20.13. ?
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
28070
Reakcje/Polubienia
12004
Miasto
Trololololo
Nieopatrznie zaktualizowałem program i mam już niezarejestrowaną kopię. Czy ktoś ma instalkę promocyjnej wersji tj. 20.11, bo moja się nadpisała aktualną wersją 20.13. ?
Skoro zaktualizowałeś to program jest niezarejestrowany a klucza z promocji już nie aktywujesz online bo aktywacja była do soboty.Jedyne co pozostaje to wydłubanie z rejestru aktywacji od kogoś kto ma zarejestrowany program + instalator.
 

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Dołączył
26 Maj 2015
Posty
11024
Reakcje/Polubienia
32632
Nieopatrznie zaktualizowałem program i mam już niezarejestrowaną kopię. Czy ktoś ma instalkę promocyjnej wersji tj. 20.11, bo moja się nadpisała aktualną wersją 20.13. ?
Tutaj:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!


pozostaje to wydłubanie z rejestru aktywacji od kogoś kto ma zarejestrowany program + instalator.
Nie da rady, bo dla każdej maszyny tworzy się unikalny RegCode. Pozostaje chyba tylko support i mieć nadzieję .... :)
 
Do góry