Tutaj:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Nie da rady, bo dla każdej maszyny tworzy się unikalny RegCode. Pozostaje chyba tylko support i mieć nadzieję ....
Jeszcze można cofnąć punkt przywracania, pewnie został utworzony
Tutaj:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Nie da rady, bo dla każdej maszyny tworzy się unikalny RegCode. Pozostaje chyba tylko support i mieć nadzieję ....
Pisałem o tym wcześniej. To jest jedyny mankament tej aplikacji wyskakujące okno aktualizacji. Przechodziłem przez to kilka razy i ponowna rejestracja promocyjnym kodem nie była możliwa. Niestety w menu nie widzę opcji wyłączenia aktualizacji.Nieopatrznie zaktualizowałem program i mam już niezarejestrowaną kopię. Czy ktoś ma instalkę promocyjnej wersji tj. 20.11, bo moja się nadpisała aktualną wersją 20.13. ?
Jak nie, jak tak. Po otwarciu programu, pierwsza zakładka (z tym śmiesznym znaczkiem). Tam wchodzimy w ustawienia i możemy "odfajkować" pozycję: "sprawdź aktualizację przy uruchamianiu"Niestety w menu nie widzę opcji wyłączenia aktualizacji.
Dzięki Przyjacielu - klikałem wszystko oprócz dziwnego ptaszka. Jest ok!Jak nie, jak tak. Po otwarciu programu, pierwsza zakładka (z tym śmiesznym znaczkiem). Tam wchodzimy w ustawienia i możemy "odfajkować" pozycję: "sprawdź aktualizację przy uruchamianiu"