Przepraszam i pozdrawiam

Status
Zamknięty.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Nie, nie korzystałem z cudzego,11 wpłynęło mi parę złotych, akurat tyle by zapłacić 1 ratę zaległości za luty i Internet m odblokowano na moją prośbę ale resztę opłaciłem dopiero w poniedziałek (tak jak w kablówce obiecałem). Gdybym nie zapłacił pewnie znów by mi zablokowali. Nie byłem zbyt aktywny w sieci przez weekend bo robiliśmy porządki w domu i w ogrodzie. W tygodniu nie ma na to czasu, wbrew temu co sądzą inni nie cały czas siedzę przy kompie. Pracuję ciężko przy sprzątaniu ulic dwa dni w tygodniu , razem z Elą również dorabiamy sobie jak możemy, np. przy znoszeniu z ulicy 10 metrów kostki opałowej sąsiadce, sprzątaniu mieszkania innej. I tak będzie przez cały sezon letni jak w ubiegłym roku czy w poprzednich latach. Najgorsze są martwe miesiące zimowe, mogę jedynie liczyć na sporadyczny zarobek przy naprawie systemów przez Team Viewer oraz naprawie kompów w realu jeśli ktoś do mnie coś od czasu do czasu przyniesie. I tak naprawdę gdyby nie Internet nie zarobiłbym pewnie zimą na opał i na coś do chleba... To tylko tyle co chciałem napisać. Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy mi pomogli.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Nie ma co wałkować tematu szanowni koledzy. Kto chciał pomóc, ten to zrobił, a kto nie, to nie i już. Jak idę do Kościoła i daje na tacę, to nie wnikam, czy ksiądz przeznaczy te pieniądze na ogrzewanie zimą, czy wleje do baku do swojego samochodu, czy spożytkuje w inny (niekoniecznie dobry) sposób. To już nie są moje pieniądze. Nie widzę potrzeby i nie oczekuję (i chyba nikt nie powinien) tłumaczenia dlaczego tak, a nie inaczej. Full stop ;)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Zamykamy temat :klawik.

Status
Zamknięty.
Do góry