Rapujący ksiądz :)

A

Anonymous

Tutaj posłuchacie i poczytacie o rapującym księdzu

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
A w tym miejscu ewentualni chętni zakupią płytę księdza

. Cena 20 zł + 5 zł wysyłka.
Powiem szczerze, że w natłoku informacji uderzających w Kościół taki sposób nazwijmy to "promocji" jest całkiem niezły :)
Po odsłuchaniu pierwszego utworu ksiądz "zmusił" mnie do kupienia płyty :klawik.

A

Anonymous

Hmm, rapujący ksiądz? Jakoś nie bardzo mi się to podoba, ksiądz powinien być księdzem, a nie robi ze siebie "rapera" i od razu bierze się za sprzedawanie płyty.
Ale czemu się dziwić skoro już od dawna w kościele dozwolone jest bardzo wiele, jak nie wszystko...

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
To prawda ja osobiście znałem księdza , który handlował dżinsami , no cóż mamy księży handlowców , polityków ,artystów a tych modlących się i patrzących w brewiarz jak by mało :scratch

A

Anonymous

Można śmiało powiedzieć, że zajmują się wszystkim, tylko nie tym co powinni...
trochę to przykre

A

Anonymous

A ja nie mam nic przeciwko :hippie Co to ? Ksiądz nie człowiek ? Niech sobie rapuje jak chce.

Ola napisał:
Można śmiało powiedzieć, że zajmują się wszystkim, tylko nie tym co powinni...
Ciekawa teoria Olcia...masz jakiegoś linka do badań socjologicznych które ją potwierdzają ??

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Hm jeżeli kasa z rapowania idzie na parafię i owieczki a teksty chwalą Pana jest okay :klawik.

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Przecie oni nie są tymi za kogo się podają!! Nigdy też nie byli, a historia i prawda sam krzyczy i broni się od takich... Wszystko robili pod siebie, tak by im było wygodnie, by powiększyć swoje wpływy.

A

Anonymous

OnSam napisał:
Przecie oni nie są tymi za kogo się podają!! Nigdy też nie byli, a historia i prawda sam krzyczy i broni się od takich... Wszystko robili pod siebie, tak by im było wygodnie, by powiększyć swoje wpływy.
Wow ! A przeżegnać się Chłopcze potrafisz :szydera ? Większego idiotyzmu w życiu nie słyszałem :wariat .

To dlatego,że : robili pod siebie,komuna mordowała ich nawet w czasie obrad "Okrągłego Stołu" ??
Ogarnij się :papież .

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Zawsze możesz też o tym poczytać, lub zobaczyć dokumenty. Ja nie będę Ciebie do niczego przekonywał, to nie ma sensu i miejsce nie te.

A

Anonymous

OnSam napisał:
Zawsze możesz też o tym poczytać, lub zobaczyć dokumenty. Ja nie będę Ciebie do niczego przekonywał, to nie ma sensu i miejsce nie te.
OnSam-ja też nie chcę Cię przekonywać,proszę tylko o zachowanie umiaru w swoich opiniach.
Nie bawiąc się w 1000 letnią analizę historii kościoła ( w której pełno było wynaturzeń i zła),nikt nie zaneguje chwalebnej roli kościoła katolickiego w Polsce w latach : 1945-89.

A

Anonymous

Łał nie spodziewałem się takiego odzewu po zamieszczeniu tej informacji..Widać nie wszyscy raczyli przeczytać notkę na tej stronie..To napiszę. Ksiądz jest tym kim jest od 6 lat, wcześniej był raperem. Rapuje o sprawach związanych z religią chrześcijańską oraz Bogiem czym na 100% trafi do szerszej rzeszy młodych osób. W czym macie problem? Wydanie płyty też kosztuje. Nie rapuje "**** w dupę psom" itp. itd. tylko o zupełnie innych sprawach!! On szerzy wiarę chrześcijańską w ten właśnie - moim zdaniem bardzo fajny - sposób. Nie robi tego za wasze pieniądze i poświęca swój czas robiąc super sprawę.. Naprawdę jestem zdumiony, że macie jakikolwiek problem.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
viper218 napisał:
Naprawdę jestem zdumiony, że macie jakikolwiek problem.
Nie ma problemu, jest jakaś tam wymiana poglądów. I fajnie.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Tak trochę w temacie rapowania... kiedyś kupiłem "Dobrą czytankę wg św. Zioma Janka" - Ewangelia wg Jana pisana slangiem - znając wersję oryginalną, fajnie się czyta - też nie widzę w tym nic złego, wszak być może ktoś nigdy nie sięgnął by po Pismo Święte, bo językiem takim czy innym pisane, ale w ten sposób - dlaczego nie ;)

A

Anonymous

Pewnie, że tak. Tylko jestem zdumiony, że można mieć problem z rapującym księdzem? Przekazuje w ten sposób Słowo Boże. Obejrzyjcie sobie filmiki w internecie z udziałem księdza. Jakie wzbudza pozytywne emocje!! Myślicie, że to samo osiągnąłby z ambony? Kiedy jestem w Kościele to jestem przerażony liczbą młodych osób. Ich prawie nie ma. Nie dlatego, że ksiądz mówi nieciekawie czy o jakiś pierdołach nie związanych z tym czym powinien się zajmować. Jest taka niesamowita nagonka na Kościół, że to głowa mała. Sprawy pedofilskie, pieniężne itp. Dlaczego jest to tak rozdmuchane? W żaden sposób nie bronię tych podludzi (bo to nie ludzie), sam mam dzieci i jakby ktoś je skrzywdził to bym zabił. Ale takie same przypadki są wśród lekarzy, nauczycieli itp. Czyli u osób, które poprzez zajmowane środowisko powinny budzić zaufanie. A tylko to jest rozdmuchane. Często odbywają się "debaty" w mediach dlaczego Kościół traci wiernych..Takie zachowanie tego konkretnego księdza powoduje to, że chociaż parę osób zainteresuje się tematem religii. A Ksiądz to co robi, robi dobrze i chwała mu za to. :hi
Ja żałuję tylko tego, że dopiero teraz dowiedziałem się o jego istnieniu ;)

Do góry