Rapujący ksiądz :)

A

Anonymous

Tylko, że co niektórym bardzo to przeszkadza/ło. Zajrzyj we wcześniejsze posty ;) A jakby nie było, to u nas jednak jakaś nowość.

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66141
Wprawdzie ten ksiądz nie rapuje,ale za to jak śpiewa!

Ten film, w ciągu kilku dni, obejrzano na youtube prawie 8 mln razy.

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66141
Śpiewająca siostra Cristina wygrała bitwę na głosy.

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66141
Ksiądz z kcyńskiej fary rapuje ...

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66141
W kolejnym etapie "The Voice of Italy" siostra Cristina Scuccia, śpiewająca zakonnica, wykonała rockowy przebój "Livin' On A Prayer".
Dzięki głosom widzów 25-letnia Cristina dotarła już do półfinału "The Voice of Italy" i zdaniem wielu jest główną faworytką do wygrania telewizyjnego programu.
Żródło:Interia.pl

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66141
Siostra Cristina Scuccia, śpiewająca zakonnica awansowała do finału The Voice Of Italy. 25-letnia śpiewająca zakonnica jest faworytka do zwycięstwa w programie.

Śpiewająca zakonnica z The Voice Of Italy szybko stała się hitem internetu i sieciowym fenomenem. Każdy występ śpiewającej zakonnicy na YouTube ogląda się setki tysięcy, a nawet miliony razy. Siostra Cristina jest również sensacją we Włoszech. Swoją niezwykłą, sceniczną energią, którą zaprezentowała w programie od razu podbiła serca widzów.
W ostatnim półfinale The Voice Of Italy śpiewająca zakonnica wykonała wielki przebój z kultowego Dirty Dancing - The Time Of My Life. Tym numerem wyśpiewała sobie awans do finału programu.

Czy śpiewająca zakonnica wygra The Voice Of Italy? Wygląda na to, że ma duże szanse.
żródło:eska.pl

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
66141
Siostra Cristina Scuccia wygrała wokalny talent-show we Włoszech. 25-letnia zakonnica zdeklasowała swojego rywala. Na koniec programu z całą publicznością odmówiła w studiu „Ojcze Nasz”.

Siostra Cristina została zwyciężczynią programu „The Voice of Italy” (włoska wersja polskiego „The Voice of Poland”), uzyskując 62 procent głosów. W finale pokonała Giacomo Voliego.

Zakonnica jest niezwykle popularna w sieci. Jej występy w talent-show obejrzało już ponad 50 mln osób na kanale YouTube.

Siostra Cristina zadeklarowała, że nie myśli o muzycznej karierze po swoim triumfie w programie. Dominuje jednak przekonanie, że powinna nagrać płytę, z której dochód mógłby zostać przeznaczony na cele dobroczynne.

W jednym z wywiadów powiedziała:

Zrozumiałam, że nie mogę żyć bez śpiewu. Zrozumiałam, że śpiew to nie tylko technika, ale także wrażliwość, interpretacja, emocje. Zrozumiałam, że mam piękne przesłanie dla innych. Papież Franciszek mówi o Kościele jako matce. Chciałabym, aby ludzie myśleli, że Kościół jest wszędzie. Czy tylko dlatego, że jesteśmy zakonnicami, nie możemy występować? A kto tak powiedział?

źródło:wPolityce.pl

Do góry