A
Anonymous
Tylko, że co niektórym bardzo to przeszkadza/ło. Zajrzyj we wcześniejsze posty
A jakby nie było, to u nas jednak jakaś nowość.
Żródło:Interia.plW kolejnym etapie "The Voice of Italy" siostra Cristina Scuccia, śpiewająca zakonnica, wykonała rockowy przebój "Livin' On A Prayer".
Dzięki głosom widzów 25-letnia Cristina dotarła już do półfinału "The Voice of Italy" i zdaniem wielu jest główną faworytką do wygrania telewizyjnego programu.
żródło:eska.plSiostra Cristina Scuccia, śpiewająca zakonnica awansowała do finału The Voice Of Italy. 25-letnia śpiewająca zakonnica jest faworytka do zwycięstwa w programie.
Śpiewająca zakonnica z The Voice Of Italy szybko stała się hitem internetu i sieciowym fenomenem. Każdy występ śpiewającej zakonnicy na YouTube ogląda się setki tysięcy, a nawet miliony razy. Siostra Cristina jest również sensacją we Włoszech. Swoją niezwykłą, sceniczną energią, którą zaprezentowała w programie od razu podbiła serca widzów.
W ostatnim półfinale The Voice Of Italy śpiewająca zakonnica wykonała wielki przebój z kultowego Dirty Dancing - The Time Of My Life. Tym numerem wyśpiewała sobie awans do finału programu.
Czy śpiewająca zakonnica wygra The Voice Of Italy? Wygląda na to, że ma duże szanse.
Siostra Cristina Scuccia wygrała wokalny talent-show we Włoszech. 25-letnia zakonnica zdeklasowała swojego rywala. Na koniec programu z całą publicznością odmówiła w studiu „Ojcze Nasz”.
Siostra Cristina została zwyciężczynią programu „The Voice of Italy” (włoska wersja polskiego „The Voice of Poland”), uzyskując 62 procent głosów. W finale pokonała Giacomo Voliego.
Zakonnica jest niezwykle popularna w sieci. Jej występy w talent-show obejrzało już ponad 50 mln osób na kanale YouTube.
Siostra Cristina zadeklarowała, że nie myśli o muzycznej karierze po swoim triumfie w programie. Dominuje jednak przekonanie, że powinna nagrać płytę, z której dochód mógłby zostać przeznaczony na cele dobroczynne.
W jednym z wywiadów powiedziała:
Zrozumiałam, że nie mogę żyć bez śpiewu. Zrozumiałam, że śpiew to nie tylko technika, ale także wrażliwość, interpretacja, emocje. Zrozumiałam, że mam piękne przesłanie dla innych. Papież Franciszek mówi o Kościele jako matce. Chciałabym, aby ludzie myśleli, że Kościół jest wszędzie. Czy tylko dlatego, że jesteśmy zakonnicami, nie możemy występować? A kto tak powiedział?