Raxco PerfectDisk 11 Pro za darmo

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
andrzej65 czy byłbyś uprzejmy podzielić się linkiem do spolszcenia?

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Żadna z instalek PD 11, 12, 12.5 nie działa niestety na windows 8.Compatybility issues :D. Za to Diskeeper 10 - śmiga jak miło.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Aeropagiata wejdz we właściwości programu i uruchom narzędzie do rozwiązywania problemu ze zgodnością, podczas instalacji może wyskoczyc kilka razy okienko o uruchomieniu pomocy w trybie online i tp. ale klikasz ok i lecisz dalej.Po zainstalowaniu programu normalnie sie odpala i działa na win 8.

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Koledzy prosze o pomoc gdzie skopiowac pliki PL na windows 7 robie tak jak w instrukcji i nie mam po polsku

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Pliki z folderu PL trzeba skopiować bezpośrednio do folderu gdzie jest zainstalowany program. Dla początkujących i nie tylko zresztą, bo często sam z takiej opcji korzystam radzę zastosować prostą metodę Program tworzy ikonę skrótu na pulpicie, zmenu prawego przycisku myszy wybieramy właściwości .
pd.jpg

W oknie właściwości klikamy na Znajdź element docelowy
pd1.jpg

Otworzy się nam folder programu do którego kopiujemy pliki spolszczenia. Nie trzeba zamykać programu i wyłączać procesów ponieważ pliki tłumaczenia nie kolidują z plikami programu. Wystarczy zrestartować komputer i interfejs będzie po polsku.

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Emmers kolego wielkie dzieki za pomoc mnie zmyliło to ze program zainstalował sie w program files jak i program files (x86) a zadziałał dopiero jak wkopiowałem pliki do program files a wczesniej skopiowalem do files (x86) gdyz nie wiedzialem ze program jest tez w progr files

zyga

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Defragmentatorów firmy Raxaco używam od dawna, wydają się być bardzo dobre, a może najlepsze.
Właśnie wymieniłem wysłużony PerfectDisk 2008 na wersję tutaj omawianą.
Jestem pod wrażeniem polskiej wersji.

Wielkie dzięki za info.

Pozdrawiam

edmunddet

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
nie moge znalezc klucza do raxco perfecdisc 11 pro u mnie wyskakuje w e-mailu ze 10 dni na testowanie perfectdysku 12

Do góry