- Reakcje/Polubienia
- 56070
dlatego że w ciastkach przeglądarki zostało
To nie ciastka, na różnych przeglądarkach zobaczysz to samo. Ale zmień IP i od nowa możesz losować.
dlatego że w ciastkach przeglądarki zostało
Jak zmienię to nie będę miał że wygrałemTo nie ciastka, na różnych przeglądarkach zobaczysz to samo. Ale zmień IP i od nowa możesz losować.
Ale teraz można "wygrać" tylko zniżkęstronka u mnie znowu/dalej działa... nie śledzę na bieżąco, ale w tym momencie wylosowałem 15 czy 20% off, a gróźb ani widu, ani słychu...
Na tymczasowego maila sobie zarejestrowałemPo prostu chlopcy puscili jeden klucz "pa wsiech". Teraz przez lata bedzie toto latac po roznych "promo", wiec wysylaja maila ze "lomatkobosko".
Wita, rozumita.... tu nasuwa sie jedno zasadnicze pytanie:
czy firmie ktora nie ogarnia prostej strony i zasad promo udostepnilibyscie swoja maszynke do glebokiego dlubania w systemie?
Taka alkiblobicla troche im wyszla...
PS: Tatko mi zawsze powtarzal: synu, najpierw idz na pasterki, a pij dopiero potem... Moze chlopcy, dziewczeta, oscyloskopy i inne plcie wzieliby sobie tez do serca?
PS: @OXYGEN THIEF zarejestrowales sie na promo jako "papaj_szesnascie" czy "Narcin_Majman"?
Weź i nie ściemniaj, ja miałem z 50 prób (Niemcy, Norwegia itd.) i tylko 30% zniżki.Za pierwszym razem 30% zniżki. Po zmianie IP i ponownym losowaniu wpadło 757 dni za free.
Ja na firefoxie miałem rabaty ,a na centbrowser 2 razy na dwa strzały po dwa lata Za bogate kraje wybierałeś ja atakowałem z polski i czechWeź i nie ściemniaj, ja miałem z 50 prób (Niemcy, Norwegia itd.) i tylko 30% zniżki.
ja za pierwszym razem trafiłem na 2 lata, jak chcesz to mogę oddać o czym już pisałem wcześniejWeź i nie ściemniaj, ja miałem z 50 prób (Niemcy, Norwegia itd.) i tylko 30% zniżki.
W moim VPN niema polskich serwerów ale z Czech przeleciałem wszystkie, chyba z 7.z polski i czech
Nie dzięki OXY, tak się bawiłem żeby trochę odpocząćja za pierwszym razem trafiłem na 2 lata, jak chcesz to mogę oddać o czym już pisałem wcześniej
No to jesteście "Lepszy Sort", ja ten gorszy.Bułgaria 1 rok, Wietnam 2 lata