Jak nie ma chętnych to na 2 lata chętnie przygarnę. Revo w ersji portable lubię mieć na pendrivie. Z góry Thx!Klucz na rok i dwa lata mogę sprezentować.
Jak nie ma chętnych to na 2 lata chętnie przygarnę. Revo w ersji portable lubię mieć na pendrivie. Z góry Thx!Klucz na rok i dwa lata mogę sprezentować.
poszłoJak nie ma chętnych to na 2 lata chętnie przygarnę. Revo w ersji portable lubię mieć na pendrivie. Z góry Thx!
Bardzo, Bardzo Dzięki. Nigdy Tobie tego nie zapomnę . Pozdrawiam, Miłego Dnia!poszło
Przecież wersja 3 nie wygasała. Subskrypcja jest od wersji 4Też chętnie przygarnę miłemu 3.21 wygasł.
Zapewne chodzi o brak możliwości zaktualizowania do nowszej wersjiPrzecież wersja 3 nie wygasała. Subskrypcja jest od wersji 4
Weź nie przesadzaj, po to jest to forum. I aby Ci dobrze działało.Bardzo, Bardzo Dzięki. Nigdy Tobie tego nie zapomnę . Pozdrawiam, Miłego Dnia!
W wersji portable ta licka zatrybi? Jeśli tak to napisz, bo też bym sobie aktywował portable.Jak nie ma chętnych to na 2 lata chętnie przygarnę. Revo w ersji portable lubię mieć na pendrivie. Z góry Thx!
Dotychczas trybiła Tu teraz jest problem gdyż są to różne wersje tj. instalacyjna 4.5.3, Portable 2.5 i jak próbujesz uaktualnić to pojawia się komunikat o potrzebie zakupu. Na stronie revo portable jest jako osobno płatna. Ja zrobiłem tak że po instalacji przekopiowałem cały folder na pendrive i zadziałało.W wersji portable ta licka zatrybi? Jeśli tak to napisz, bo też bym sobie aktywował portable.
Poszło na PWTak dziękuję.