Rozmowy o polityce - dyskusja, polemika, poglądy opinie

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

polak900 napisał:
Nie ośmieszaj, się jak jesteś inżynierem, do książki i poczytaj po co są samolotowi skrzydła oi co się dzieje jak jedno traci.
Pozdrowienia
Tego typu samolot po zderzenieu z tego typu przeszkodą jak ta nomen-omen cienka brzoza,nigdy nie straci żadnego skrzydła.

A

Anonymous

Człowieku nie wytłumaczyłeś mi jak samolot może uderzyć w przeszkodę, obrócić się i jeszcze przyspieszać?? Ciągle czekam. Może rzeczywiście na mojej uczelni źle uczyli? Może się gdzieś dokształcę?
Teraz najważniejsze. Przeczytaj swoje gazetki i sprawdź dokładnie. Nawet tam jest napisane, że samolot stracił FRAGMENT skrzydła.
Chciałeś mnie ośmieszyć, a sam się ośmieszyłeś. :klawik. Przykre.

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Ta pewnie, najlepiej to wszystkich nazwać głupich
Coś wam argumentów zabrakło, wracajcie do swoich gazet.
Gratulacje kolejny inż który nie wie co i jak, fizyka, właśnie fizyka się kłania.
Wystarczy to przyspieszenie które ma, żeby to zrobić o czym mówię

Jak jesteś taki mądry to wytłumacz mi to, skąd wzięły się szczapy drewna w skrzydle i metal w drzewie.
Tego też nie chcecie zauważyć

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4460
Miasto
Polska
slawektor napisał:
antbil007 napisał:
Jakaś komisja śledcza na tym forum ds. r....chy samolotu? :chory
antbil007 napisał:
Daruj sobie... Ani to śmieszne, ani poważne. Zwykła zaczepka, która zawsze szukasz.
Nie zamierzam dyskutować. Co bym nie napisał, to się będziesz czepiał. Żałosne.
No i widzisz sławektor! Udzieliło mi się! :)
Ale tak na poważnie. Nie jestem biegłym od katastrof lotniczych. Sądzę, że nikt z nas. Po co więc zawracać głowę wynaturzeniami pseudo profesjonalnymi i mieszać sobie i innym w głowach.
Im bliżej kolejnych wyborów, tym częstszy będzie wysyp coraz bardziej "interesujących" informacji o katastrofie Smoleńskiej. Bo Macierewiczowi nie chodzi o prawdę, a o wieczne knucie. "Jedzie" na uczuciach Kaczyńskiego, że aż miło. Macierewicz nie miał prawa zaistnieć, gdyby nie ta katastrofa. Kto tego nie czuje, to cóż ... jego problem.

A

Anonymous

polak900 napisał:
Ta pewnie, najlepiej to wszystkich nazwać głupich
Coś wam argumentów zabrakło, wracajcie do swoich gazet.
Gratulacje kolejny inż który nie wie co i jak, fizyka, właśnie fizyka się kłania.
Wystarczy to przyspieszenie które ma, żeby to zrobić o czym mówię
Dr.Polak-znamy się już tyle lat...dlatego pojadę szczerze : skąd u Ciebie taki elementarny brak asertywności ?? Młody,wykształcony,z dużego miasta :francuz ,powinieneś mieć umysł otwarty na wszystko...a Ty ciągle tkwisz w swojej niewiedzy i nie przyjmujesz żadnych argumentów :eek: .
Waldemar-w sposób bardzo komunikatywny wytłumaczył Ci co i jak,więc dlaczego z pokorą nie podziękujesz za słowa prawdy,tylko się wzbraniasz przed nią ??

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45806
Miasto
Gdzieś w Polsce
polak900 napisał:
...
Jak jesteś taki mądry to wytłumacz mi to, skąd wzięły się szczapy drewna w skrzydle i metal w drzewie.
Tego też nie chcecie zauważyć

polak900, no wiesz, to robota Putina i Tuska. Pobiegli i powkładli, jeszcze nocą, przed przylotem. Żeby nikt się nie domyślił,że jeden podłożył "bąbę" a drugi z procy strzelał i mgłe rozpuścił. :nea

antbil007 napisał:
...
Ale tak na poważnie. Nie jestem biegłym od katastrof lotniczych. Sądzę, że nikt z nas. Po co więc zawracać głowę wynaturzeniami pseudo profesjonalnymi i mieszać sobie i innym w głowach.
Im bliżej kolejnych wyborów, tym częstszy będzie wysyp coraz bardziej "interesujących" informacji o katastrofie Smoleńskiej. Bo Macierewiczowi nie chodzi o prawdę, a o wieczne knucie. "Jedzie" na uczuciach Kaczyńskiego, że aż miło. Macierewicz nie miał prawa zaistnieć, gdyby nie ta katastrofa. Kto tego nie czuje, to cóż ... jego problem.

:ok

A

Anonymous

Kamelka napisał:
polak900, no wiesz, to robota Putina i Tuska. Pobiegli i powkładli, jeszcze nocą, przed przylotem. Żeby nikt się nie domyślił,że jeden podłożył "bąbę" a drugi z procy strzelał i mgłe rozpuścił. :nea
Błysnąłeś Kamelka :klawik....wyrywasz Świnki na takie teksty :szydera ?

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Odpowiem tak Macierewicz wie swoje, ty wiesz swoje, PO wie swoje
A ja żyje w innym świecie Hornet i też wiem swoje na ten temat, kolega antbil007 bardzo trafnie to ujął
Myślę że możemy zakończyć dywagację na ten temat do następnych rewelacji :)

A

Anonymous

polak900- proszę bardzo. Wkleiłem zdjęcie jaki jest rozpad samolotu. Skąd metal w drzewach? Widziałeś na jakiej odległości się rozpadał? To teraz sobie odpowiedz jakim cudem spadający metal znalazł się w drzewach. Dla mnie to proste. Tak samo jak drewno w szczątkach samolotu. W jakim terenie rozpadł się samolot?
I żeby nie było. Czytam oba rodzaje gazet. Choć rzeczywiście GW nie miałem w rękach dawno (czytam internetowe wieści). Więc wiem co piszą w jednej i drugiej. Dlatego twierdzę, że w jednej piszą bzdury. :klawik.
Fizyka to Tobie się kłania. Do tej pory czekam na odpowiedź jakim cudem samolot uderzając w przeszkodę, tracąc FRAGMENT skrzydła, robi półbeczkę i przyspiesza. Fizykę to chyba albo przespałeś albo wieczorowo jakiś kurs moskiewski skończyłeś. :klawik.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4460
Miasto
Polska
polak900 napisał:
Nudno by było jakby wszyscy myśleli tak samo ...
Nuda nudą, ale nie bylibyśmy Polakami. Gdzie trzech ... itd. :dziwak

Nie za bardzo rozumiem oczekiwań niektórych tutaj wypowiadających się co do prowadzenie na forum PZD debaty z argumentami. My z argumentami? Jakimi argumentami, skąd zdobytymi? Podparte pewną znajomością fizyki, jakimiś tam doświadczeniami w dziedzinie awiacji? Iście zajebiście, gratuluję pomysłu :nea :nea :nea
Nie wystarczy, że obie komisje okładają się "samymi argumentami" jak cepami? Czy coś pożytecznego z tego wynika?
Konferencja prasowa za konferencją! Briefing za briefingiem!
A celem jest kto bardziej sensownie wyartykułuje swoje racje? Nie!!! Kto głośniej wykrzyczy swoje, obrzuci bardziej lepkim błotem interlokutora.
Wszyscy wiemy jak to się nazywa...
Polskie pier****ne piekło.
Jeśli ktoś wierzy w zamach, to jego ... problem. Problem, bo jego 'wiara' może nie zostać za życia przekuta w aksjomat. Ale jeśli jest to komuś potrzebne do życia, to niech sobie wierzy. Ja tam wierzę w UFO :dziwak i gó**o komuś do tego. :eek:o

alanpaszko

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
-tą waszą katastrofę lotniczą wyjaśnił już całkowicie ruski MAK (co i jak ... itp.) i jemu wierzy CAŁY ŚWIAT, zaś raport komisji Millera jest bezwartościowy (brak bezpośredniego dostępu do materiału dowodowego) i niewiarygodny gdyż niemożna być sędzią we własnej sprawie,
niektórzy jak widać tu do szkoły mieli pod górkę ... i jednocześnie też cierpią na syndrom "MACIORY" (to się leczy)
całkowitą winę za ten wypadek ponosi FRAJERSKA GŁUPOTA osób w to zamieszanych i nikt więcej. :sarkazm

Status
Zamknięty.
Do góry