Rozmowy o polityce - dyskusja, polemika, poglądy opinie

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

alanpaszko napisał:
niektórzy jak widać tu do szkoły mieli pod górkę ... i jednocześnie też cierpią na syndrom "MACIORY" (to się leczy)
całkowitą winę za ten wypadek ponosi FRAJERSKA GŁUPOTA osób w to zamieszanych i nikt więcej. :sarkazm
Alanpaszko-nie zachowuj się jak cham tudzież bydlę bo to nie jest obora tylko ekskluzywne Forum :klawik. Jak chcesz bluzgać to bryknij se pod budkę z piwem :francuz .

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
viper218 napisał:
Do tej pory czekam na odpowiedź jakim cudem samolot uderzając w przeszkodę, tracąc FRAGMENT skrzydła, robi półbeczkę i przyspiesza. Fizykę to chyba albo przespałeś albo wieczorowo jakiś kurs moskiewski skończyłeś. :klawik.

Kolego najpierw 1. przyspiesza 2. potem uderza w kilka drzew bo jest za nisko a teren pofałdowany, następnie traci istotny w tym przypadku fragment skrzydła 3. robi półbeczkę (niestety z pomocą naszych pilotów) i wali w ziemię z bardzo dużą prędkością prawie odwrócony do góry nogami uderzając przy tym w kolejne drzewa i miękkie bagniste podłoże które dopełnia dzieła

Możesz w to nie wierzyć, twoja sprawa.

Co do dalszej twojej wypowiedzi nie będę jej komentował,pozwolisz

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4460
Miasto
Polska
viper218 napisał:
.....jakiś kurs moskiewski skończyłeś. :klawik.
Z tymi kursami nie zrozumiałem. :dziwak Lepsze np. w Piotrkowie Trybunalskim?

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
HI ale sobie jedziecie
Panowie, prof Rońda agent kontrwywiadu RP , wkręcił się do prawdomównego tzw zespołu parlamentarnego tylko po to żeby ich ośmieszyć:) Już tak internet pisze
Nie mam pytań:)
Miały być kolejne rewelacje już są. Szczególnie na portalu Salon24:)

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
teorie spiskowe nakrecaja co poniektorych,... bo my to Polacy a oni nie..normalnie idzcie sie napic czy cos bo juz rzygac sie chce od czytania takich tekstow.
Ujadanie pokreconych z nienawisci do siebie ludkow na pewno ulatwi zycie w polsce.
ps.
a ze po niedzieli jest poniedzialek to wedlug niektorych i tak wina Tuska
Miedwiediew puscil baka , zrobila sie smierdzaca mgla, Putin wyciagnal gumke z majtek , zrobil proce i strzelil w samolot , kamien uderzyl w skrzydlo skrzesal iskre a ze gaz dupny jest palny nastapil wybuch, samolot spadajac uderzyl w postawiona przez niepolakow pancerna brzoze i zrobilo sie pierdut.Ot i cala tajemnica.

A

Anonymous

Dla mnie Maciarewicz jest de best.
Mało kto ma tak piękna kartę jak Macierewicz.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Czytam i czego nie mogę zrozumieć,
Macierewicz knuje jedzie na uczuciach Kaczyńskiego..

Czyli co? ponad setka profesorów, Kaczyński, cześć rodzin, zgłupiała i dała się omotać?
Wy tak na poważnie używacie takich argumentów?

A

Anonymous

polak900 napisał:
HI ale sobie jedziecie
Panowie, prof Rońda agent kontrwywiadu RP , wkręcił się do prawdomównego tzw zespołu parlamentarnego tylko po to żeby ich ośmieszyć:) Już tak internet pisze
Nie mam pytań:)
Miały być kolejne rewelacje już są. Szczególnie na portalu Salon24:)
Uff...Polak-a może trzeba zrobić sobie przerwę i skoczyć do "Starbucksa" na kawę w kubku z widocznym logo :szydera

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
hornet, jak już siedzisz w zjednoczony królestwie, to nie wypowiadaj się na temat spraw w naszym kraju, miałbyś głos większy gdybyś z nami klepał tą biedę, a ty zwiałeś do dobrobytu i cwaniakujesz ?

A

Anonymous

polak900 napisał:
hornet, jak już siedzisz w zjednoczonym królestwie, to nie wypowiadaj się na temat spraw w naszym kraju, miałbyś głos większy gdybyś z nami klepał tą biedę, a ty zwiałeś do dobrobytu i cwaniakujesz ?
Karwasz twarz...i kto to mówi ?? Posiadacz dwóch luksusowych samochodów i eleganckiej chawiry :papież
Trafiłeś kulą w płot...a co do miejsca pobytu...to nieważne gdzie jesteśmy tylko co czujemy w sercu :) .

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4460
Miasto
Polska
slawektor napisał:
Czytam i czego nie mogę zrozumieć,
Macierewicz knuje jedzie na uczuciach Kaczyńskiego..
Czyli co? ponad setka profesorów, Kaczyński, cześć rodzin, zgłupiała i dała się omotać?
Wy tak na poważnie używacie takich argumentów?
Są ludzie, którzy go najlepiej znają, jeszcze z KOR-u. To ich zdanie. Ważne, choć nie najważniejsze.
Sławektor!
Uczestniczysz w tej dyskusji od początku. I ... co? Ty na poważnie, a my sobie jaja robimy?
Tak, tak. Macierewicz jedzie na uczuciach ludzkich dla swojej kariery. Zawsze tak było. Jak nie wierzysz, zapytaj jego kolegów.

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Dzięki Hornet nie dwóch , ale trzech
Tak na poważnie to wiem gdzie ty teraz jesteś:)

Status
Zamknięty.
Do góry